Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poirytowana-ze-hej

normalnie.......... te ex nie maja honoru, za grosz

Polecane posty

Gość poirytowana-ze-hej

dzisiaj ex mojego faceta wyslala mu na gg wiadomosc "czesc radek, w zasadzie to niczego od Ciebie nie chce, chce tylko napisac, ze u mnie dobrze, nawet bardzo, jestem bardzo szczesliwa, zajrzalam na Twoj profil na nk, widze nowe zdjecia, ciesze sie, pozdrawiam" za grosz honoru 3 lata po rozstaniu sa, on jest ze mna 2,5 roku, zobaczyla na nk w jego profilu moje foty i nasze wspolne i chce zwracac na siebie uwage tymczasem zapomniala, jak byli razem jak sie zachowywala, szantazowala go, robila mu awantury, miala napady histeri a jak chcial sie od niej uwolnic to wysylala smsy ze podciela sobie zyly i lezy w szpitalu-po czym okazywalo sie,ze to nie prawda zaczal ja olewac totalnie, zwiazal sie ze mna a ona na gg go meczyla wiadomosciami usunal jej numer z listy, ignorowal tyle czasu a ona nadal, ostatnio pisala mu maile, zeby dal jej nr telefonu, on to olewal a ona wulgarne maile itp, rany boskie, psychiczna zaprosila go na naszej klasie do znajomych-a on to olał. a ta dalej zero honoru teraz na sile chce mu pokazac jaka to szczesliwa, co ona mysli,ze on zwroci na nia uwage? toksyczna kobieta, juz myslalam,ze sie odczepila na zawsze a ona znowu probuje sie wtargnac w jego zycie juz mi go zal naprawde dobrze,ze mieszkamy za granica powiedzcie mi,czy mozliwe jest aby nie miec honoru?tak go ranila,tak mu w zyciu mieszala, on ma ja totalnie w tylku a ona dalej i dalej i dalej

Gość kamil223
fakt, psychiczna, współczuje

Gość chciałem zauważyć
a tam psychiczna, zakochana bez pamięci. :)

Gość kamil223
ja bym powiedzial,ze psychiczna

Gość chciałem zauważyć
ja bym powiedział, że zakochana bez pamięci

Gość kamil223
ale po co sie wcina w jego zycie? poza tym niby udawala podcinane zyly itp chora i tyle

Gość poirytowana-ze-hej
no moze i zakochana ale jakim prawem sie tak uczepiła i w ogole to wulgarna nieobliczalna kobieta mam jej dosc, co mam zrobic,zeby sie odczepiła??

Gość 66yy
zadzwon do niej i powiedz ze sobie nie zyczysz odezwu z jej strony - albo niech on to zrobi

Gość poirytowana-ze-hej
on juz wiele razy to robil! a ona dalej naprawde wiec olewa ją totalnie a ta dalej pisze pisze i pisze a telefonicznego kontaktu-nie ma szans! zeby miala nasz nr? o nie;]

Gość chciałem zauważyć
sądzę, że zdecydowanie lepiej nie dzwonić i nie okazywać zainteresowania jej osobą :) Olać, długo do ściany gadać się nie da.

Gość poirytowana-ze-hej
no my zdecydowalismy,ze ją po prostu olewamy ona naprawde jest chora psychicznie, az strach pomyslec co by moglo byc gdybysmy mieszkali blisko niej

Gość xx78
wspolczuje olać ją i tyle

Gość kakakalutka
jałowa sytuacja :\