Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna Anka

Za maz bez tego czegos?

Polecane posty

Bezedury, możesz spać spokojnie, nie wszystkie są takie :D:D:D

Justyna, czy to kobieta męczy się bardziej? Nie wiem, jeżeli facet szanuje siebie i kobietę i traktuje ją jak coś więcej niż tylko dmuchaną lalkę, to też bedzie cierpieć, będzie się czuł upokorzony, bo niewiele jest paskudniejszych rzeczy, które mężczyźnie zrobić , niż podejść "no, jak już musisz, to chodź, tylko się streszczaj, bo zaraz będzie mój ulubiony serial" (z życia wzięte, niestety).

ok, ja też nie wiem, bo facetem nie jestem :) Ale próbuję sobie wyobrazić sytuację, w której facet ze mną sypia z...litości? przymusu? W każdym razie nie dlatego, że taka fajna ze mnie laska, że ma na mnie ochotę ;) Boziu...potworne, mam nadzieję, ze mnie to nigdy nie spotka, wolę sobie ulżyć samodzielnie :o

rzeczywistość : cześć :) Dostałam wczoraj uprzejmego maila tlumaczącego, dlaczego on dizisaj na randkę przyjśc nie może :( No cóż, spróbuję sie z nim na przyszły tydzień umówić, a dzisiaj sobie po sklepach poszaleję :D:D:D

Zależy...jak w koncu do tej randki dojdzie, to się wypowiem, czy wolę sklepy ;):D

Faktycznie ja mailam jak vanessaaa. Jego dotyk mnie wrecz porazal, jak bym mogla, dostawalaby z liscia za kazdym razem, jak probowal mnie zlapac za reke pocalowac, czy nie mowiac juz o seksie, ale... poza tym byl mi bardzo bliski, byl porzadnym facetem, lubilam z nim przebywac i mialam do niego ogromne zaufanie i nagle z dnia na dzien uswiadomilam sobie przy pomocy pewnej osoby jak bardzo go kocham i ze chcialaby z nim wszystko. Oczyiscie to juz bylo chwile za pozno, ale nie o tym tu mowa. Jesli jestes w takim potrzasku, no bo przeciez nie jest to taka prosta sprawa, to idz moze na wizyte do psychologa, on pomoze Ci spojrzec na to z innej perspektywy i wtedy juz spawa bedzie latwa.

tzn. chcialam napisac, ze byc moze bedzie łatwiejsza do rozwiazania.

na dłuższą metę taki zwiazek nie zda egzaminu. wiem z doświadczenia, zaczniesz faceta od siebie odrzucać, on będzie źle się czuł, Ty zaczniesz w końcu czuć do niego obrzydzenie, bo on będzie chciał a Ty nie, w końcu pojawią się inne problemy.... po co Ci to?

Nie wychodź za niego za maż!!!! Zmarnujesz życie jemu i sobie! Wiem co mówię, ja twię w takim małżeństwie już 8 lat. Dwa lata temu poznalam kogos innego. To milosc mojego zycia, ja tez jestem miloscia jego zycia. I wiesz co, nie wiesz nawet jak sie mecze, ja kcodziennie walcze sama z soba, co wybrac? milosc? czy rozsadek? Mam jedno dziecko i tylko ono trzyma mnie w tym malzenstwie. Umieram bez tej milosci, ale czy mam prawo zniszczyc swiat swojej corki tylko dlatego ze kogos pokochalam???? Zmarnowalam zycie sobie i mezowi, nie kocham go, naprawde go nie kocham i nawet nie wiesz jak strasznie teraz sie mecze. NIkomu tego nie życze. Nikomu

Gość no cóż burdele też
muszą z czegoś żyć, i trzepać kasiorkę.......

Ja jestem sama mam nadzieje, póki co, i nikt na mnie nie musi zarabiac, wiec do trzepania kasy i zycia w ogole nie trzeba odrazu kogos drugiego. Owszem tak jest wiadomo super hiper, no ale tylko dla tego nie ma co sie poswiecac az tak.