Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość --Fantazja--

Kosmetyki firmy Vichy - co o nich sadzicie??

Polecane posty

Gość --Fantazja--

Co sadzicie o kosmetykach Vichy?? Uwazacie,ze sa dobrej jakosci?? Ja ostatnio kupilam antyperspirant z tej firmy i musze przyznac,ze jestem bardzo zadowolona. A jakie jest wasze zdanie? Czekam na wpisy:)

wlasnie, tez mnie to zastanawia, sa troche drogie wiec zawsze sie powstrzymuje od zakupu, bo szkoda pieniedzy jesli nie bedzie spodziewanego efektu

Ja jakiś czas temu zainwestowałam w balsam do skóry suchej Lipidose 1 i to jest najlepszy balsam, jakiego kiedykolwiek używałam! Już po pierwszym posmarowaniu jest duża różnica. Fakt, troszkę kosztował, ale jest naprawdę bardzo wydajny, więc się opłaca. Problem tylko w tym, że słyszałam kiedyś, że kosmetyki Vichy są dobre, ale skóra się od nich \"uzależnia\" i potem nic innego nie działa... Nie wiem, czy to prawda, tak tylko mi się kiedyś obiło o uszy.

Gość --Fantazja--
Jak milo,ze ktos sie wpisal na moj topik:) Mi sie zawsze wydawalo, ze kosmetyki Vichy sa bardzo dobre,ze to wyzsza polka, a niedawno uslyszalam,ze podobne we Francji sa traktowane jako jedne z tych gorszych, nieskopolkowych... Slyszalyscie cos o tym?? Desiree, a w jakiej cenie jest ten balsam, ktory kupilas?:> Ja tez mam bardzo sucha skore, moze by mi podpasowal...:>