Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pinky696

samoopalacz efekt w pare minut !!

Polecane posty

Widziałyście takie cudo :O Próbowała jużktóraś z was .... ?? Bo powiem szczerze że mnie to kusi :)

Gość tak jest w plynie
zaraz znajde butelke to dam ci nazwe. troche wysusza, ale opaleniazna masz od razu przy nakladaniu.

Gość tak jest w plynie
trzeba uwazac przy nakladaniu i najlepiej w rekawiczkach bo ciezko zetrzec pozniej.

Gość musze to wiedziec
napisz jaka jest po nim opalenizna czy pomaranczowa i jaki masz kolor skory? czy długo sie trzyma i czy ładnie schodzi :)

Gość tak jest w plynie
ja mam naturalnie jasna karnacje. ten plyn opala na brazowo i zalezy ile razy sie nim posmarujesz- musisz wyprobowac. im wiecej tym mocniejszy odcien. schodzi rownomiernie i tak po trzech dniach robie pilling jak chce nalozyc kolejny raz. nie uzywam go czesto tylko awaryjnie bo teraz slonce jest wiec nie musze sie wspomagac, ale zima czesciej.

Gość tak jest w plynie
jest bardzo wydajny, ja ta butelke mam juz chyba dwa lata albo wiecej i jeszcze jest wiecej niz polowa.

Gość malutkaaaaaa
Atmosphere, Diva Fashion, Troll, Bershka, West One, Oasis, Sister Point i wiele innych... zapraszam na moje aukcje - markowe ciuszki i dodatki od złotówki http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php ?uid=6034775