Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suczka_mala

suka byc

Polecane posty

Gość suczka_mala

czasami czytam posty tu na forum to smiec mi sie chce...jeden wielki lament dlatego ze facet ma ja w dupie albo ugania sie za innymi pannami lub tez swoja ex; jestem zepsuta do szpiku kosci bawie sie facetami, owijam wokol palca i sa wtedy na kazde moje skinienie - potem smieje sie w twarz takim jak wy...wladza nad facetami to jednak boskie uczucie i zeby bylo ciekawiej karta przetargowa w moim wypadku nie jest seks a faceci i tak robia to co ja chce... zmiencie dziwczyny podejscie bo inaczej zawsze bedziecie tylko marnym tlem...

Gość trtr
Uważam że ważne jest żeby postępować w zgodzie z sobą. Ja na przykład męczyłabym się gdybym próbowała działać tak jak ty. Więcej bym miała szkody niż wątpliwego pożytku. Mam jednego, stałego partnera, kocham go, on kocha mnie. Jednocześnie uwielbiam siebie i żyję swoim życiem a nie tylko naszym wspólnym czy jego. I mam efekty takie jak ty: jest mi dobrze a faceta mam oddanego.

droga suczko- faceta nie sztuka zdobyc- wystarczy nadstawic tyłka- faceta jest sztuką przy sobie zatrzymać tobie może się wydawać jak to się niby nimi bawisz- oni byc może mają cię za łatwego kurwiszona

trtr,zgadzam sie z toba calkowicie:)uwielbiam fakt,ze ktos na mnie czeka,po pracy,ze mam w kims oparcie gdy pojawiaja sie gorsze dni i ze mamy wspolne zainteresowania itd suczka,za jakis czas znudzi ci sie takie marne zycie,wiem po sobie,tez nigdy nie mialam szacunku do mezczyzn

suczko to ile masz lat 16?

Gość odpowiem...........
Ja troszeczkę się zgadzam z autorką, choć jej przeciwnicy też maja rację. W tej chwili mam już 30 lat i męża, ale jak byłam nastolatką to jak mi zależało na chłopaku i to okazywałam to przeważnie cierpiałam a jak byłam z kimś kogo jak olewałam to wręcz przeciwnie - jak on wtedy potrafią sięstarać i też dodam że o żaden sex nie mogło chodzić bo to mój mąż był i jest pierwszym i mam nadzieję ostatnim

Gość Mądra Mulatka
no cóz suko-nie każda lamentuje i rov=bi z siebie ofiarę- za mną faceci szaleją, mam masę adoratorów, czarne oczy i ciemna karnacja a do tego idealna figura to wabik na facetów czy twego chcę czy nie, ale mam męża i synka i kocham ich jestem i czuję się kochaną, i czuje że moje życie jest pełne. a Tuywoje, z tego co piszesz puste jak ty sama.

Że też dziołsze się dziwicie i tak na moje oko zbyt surowo oceniacie:D Niech sobie dziewczyna żyje jak jej się podoba ,a słuszność takiego zachowania oceni najbliższa przyszłość :D:D:D przecież nikt z was konsekwencji z tego tytułu ponosił nie będzie:D Poza tym to tylko świadczy niezbyt pozytywnie o tych ,którzy pozwalają na robienie z siebie pacanów przez autorkę :D:D:D:D:D I jeszcze jedno - i tak kiedyś trafi kosa na kamień :D:D:D:D:D:D:D

Gość Mądra Mulatka
zazdrość- hahahaha niczego ci gówniaro nie zazdroszczę

każda suka ma to do siebie że od czasu do czasu ma cieczkę a wtedy każdy burek z koziej wulki moze zrobić z nią co chce:P

Gość Mądra Mulatka
mam wiecej niz ty suko Miss-dobrze napisane

dziewczyno albo sobie jaja robisz, albo jestes idiotką. Swiat się wokół du.py i pieniędzy kręci, pierwsze wyeliminowałaś, pieniądze, czy twoje chore fantazjowanie?

suczka mala -Ico z tego że owijasz sobie mężczyzn wokół palca? , jak przez swoją grę nie znasz samej siebie ,własnego ja , jesteś kimś- kim nie jesteś . Uwierz mi że obudzisz się za parę lat jako stara panna bądź zwykła jak to siebie nazywasz \"suka \" tyle że zgorzkniała i zmęczona życiem nie mająca obok nikogo kto by cię kochał ze wszystkimi wadami i zaletami bez względu na to co niesie życie. Wolę być subtelna kobietą która wierzy w siebie i która dzięki swojej pracy dąży do celu niż zepsutą suką .

Gość w swiecie zwierzat
suka sluzy do dymania. Gratuluje 🖐️

no cóż facety robią co chcesz to nic innego jak pies Azor, Dżekuś

Gość tak se myślę
Coś autorce język odebrało

Gość Mądra Mulatka
nie taka suka wygadana jak pisze o sobie

no właśnie PIENIĄDZE MASZ WŁASNE więc latają wokół Ciebie na każde skinienie a ja jestem biedna jak mysz koscielna, studiuje i nie mam czasu na prace, jestem co prawda atrakcyjna ale ani modna, ani jakos specjalnie wytapetowana,nie jestem wredna, szanuje mojego mezczyzne, nie manipuluje nim w zadnym wypadku a on? kocha mnie i szaleje za mną, szanuje mnie i nie wyobraza sobie zycia beze mnie kto ma lepiej? zgadnij

Gość wyjścia są dwa
to do Ciebie wróci ;)) hihihihihihi napiszesz nam o tym :P

Gość kasiula.d.d.d.d.
zgadzam sie z autorka topiku calkowicie:D sama tak robie z facetami i jest lux;p sa na kazde moje zawolanie,idioci hehehe:D

a ja stwierdzam, że autorka ma rację :-o kto ma miękkie serce musi mieć twardą dupę :( moja jest jak kamień. chciałabym być taką heartless bitch, bo widzę, że niestety, tego typu kobiety spadają zawsze na cztery łapy :-o niestety, nie potrafię być takim głazem, uczucia pod skórą, serce jak rozżarzone węgle... miękkie jak masło :-o chujoza powiem wam...

moze i obrkecasz sobuie tych facetow wokol palca.. moze Ci sie tylko wydaje :) ale zaloze sie ze to same ciecie a nikt na poziomie to raz a dwa skoro lubisz sie tak bawic to sprawdz jak dlugo zatrzymasz takiego ciecia przy sobie :) moze sie okazac ze to oni cie kopia w tylek a nie ty ich

Gość ale na ciebie naskoczyly
jak facet ugania się za kobietami, owija je sobie wokol palca, puszcza sie itp. to jest wielki macho, ale jak Ty stosujesz podobną strategie [bez seksu nawet], to juz wszyscy cie wyzywają :o jak się faceci dają, to dlaczego mialaby tak nie robic? czy wszyscy mezczyni są tacy uczciwi, oddani, cnotliwi i prawi? nie sadze :o

Gość asdfghjwer
oj naskoczyly, to sa zapewne te laski co na innych topikach biadola oj, ja jemu wszystko, obiadki, seks itd a on mnie nie szanuje, zdradza ojej ja nie mam swojego zycia, jemu sie poswiecilam a on ma mnie gdzies tak naprawde ci zazdroszcza bo ty robisz z facetami co chcesz bez seksu a oni za toba szaleja a takimi podleglymi laskami jak one gardza,