Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uswiadomiona ona

właśnie sobie uświadomołam ze moge byc w ciazy...

Polecane posty

Gość uswiadomiona ona

biorę tabsu regularnie, ale przez ostatnie dni byłam na antybiotyku, a z chłopakiem się poszalało kilka dni pod rzad do końca we mnie;) i tak sobi emyślę ze teoretycznie jest 50 % szans ze od kilku dni mogę być w ciazy lub właśnie (nie wiem jak to ubrać w słowa) dokonuje się we mnie zapłodnienie:D w sumie super byłoby być w ciąży, nieplanowanej ale cóz, i tak kochanej ponad wszystko:D powiedzcie dziewczyny ile z was było w podobnej sytuacji?? zaliczylyście wpadkę na tabsach po antybiotyku...??

Gość a gdzie twoja swiadomosc
byla jak uprawialiscie sex podczas kuracji antybiotykowej?

Gość uswiadomiona ona
oczywiscie jestem tego świadoma w 100 % :D napisałam ze fajne by było być w ciazy, mimo ze nie planowanej;) i nie załuję:)

to super, gratulacje 🌼 Zycze spokojnych 9 mcy,szczesliwego rozwiazania i zdrowego maluszka 🌼

czasem się słyszy o takich ciążach podczas brania tabletek i jednocześnie antybiotyków... więc tak jak piszesz możesz być w ciąży... a test robiłaś?

aaa dopiero doczytałam, na test to jeszcze trochę za wcześnie:)

Gość uswiadomiona ona
no właśnie...za wcześnie... narazie niepewnosć...ale jak skończę opakowanie tabsów to test napewno zrobię, nawet jak wystąpi krwawienie. gdyby był pozytywny...:D skakałabym ze szczęscia:D dziwne to trochę, brać tabsy i cieszyć sie z wpadki, no ale cóż...;)

Gość uswiadomiona ona
dziewczyny zadna nie zaliczyła takiej wpadki?

Gość bardzo ciekawa sprawa
up

uswiadomiona ona - zastanawia mnie tylko czy nie zaszkodzisz ewentualnemu malenstwu biorac dalej tabletki .....

Gość uswiadomiona ona
no właśnie też się nad tym zastanawiam...:o kurde no ale co mam zrobić...odstawię tabsy okaze sie ze ni ejestem i lipa... nie odstawię okaże się ze jestem i tez lipa... ale niewiele ich zostało, wiec moze nie będę narazie odstawiała.

Gość uswiadomiona ona
ale przecież są przypadki zajścia w ciąze nieświatomie podczas brania tabsów a dzieci zdrowe wyszły:) znam dziewczynę która wpadła na tabsach a chłopaka zdrowego jak ryba urodziła:D

oby wszystko poszlo w takim razie po Twojej mysli :) pozdrawiam serdecznie

Gość uswiadomiona ona
:D

sa testy ktore pokazuja wynik juz 6 dni po zaplodnieniu np pre-test jak staram sie z mezem o dzidzie to nie czekalam do miesiaczki i go uzywalam. ale nie wiem czy tabsy nie sfałszuja wyniku