Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypadkowyyyy

wpadlem z dziewczyna jak mialem 20 lat

Polecane posty

Gość wypadkowyyyy
posluchaj mam to gdziez niczyjej pomocy na starosc nie bede potrzebowal bo mam kase i firme i jak bede juz stary i niedołężny to sobie wynajme opiekunke !!

a nie pomyślałeś o tym, że w tym czasie gdy ty żyłeś studenckim życiem matka Twoje dziecka miała i chyba nadal ma rozwalone życie?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
zebys sie nie przeliczył :P

Gość salamandra plamista
studia skonczyl, a taki glupi! a twoim starym nakopalabym do dupy: raz ze glupiego synalka spoldzili, dwa ze sami durni jak synalek- mamincycus

Gość powiadasz błąd młodości
litosci !!!!!! widać że studia nie pomogły, jestes głupkiem myślisz że w życiu chodzi tylko o kasę , że gwarancja twojej dobrej starosci jest zasobnosć portfela, a nie ch tam życzę ci jak najwięcej kasy i jednocześnie boleśnie odczuwanej samtności albo jesteś na serio głupi albo jeszcze młody zreszta czytajac o twoich rodzicach śmiem twierdzic że człowieczeństwa nie miał ciebie kto nauczyć

Gość szkoda słów
Przykro mi to powiedzieć, ale jesteś człowiekiem bez serca (nie używam wylgaryzmów, ale tu się aż prosi)... nie wiem czym tu się chwalić, ze jak się dowiedziałeś, ze jest w ciązy to zwiałeś, przy aprobacie rodziców, rodzicom tez pogratulować, świetnie Cię wychowali... na człowieka bez zasad i poczucia odpowiedzialności... wiesz nikt nie każe Ci się żenić, zresztą z takim gościem to nie wiem czy by ktoś chciał, ale... sorry to o czym piszesz to nie ciąża... to dziecko, które żyje i ma ojca, ktory jest dupkiem... nie sądzę, choć sprawy nie znam, żeby ta gościówa jakoś tam chciała cię do czegoś zmuszać, raczej być może chce Ci uświadomić, ze masz dziecko, żebys się nim zainteresował... bo dziecko pewnie pyta... no ale jak widać, jestes skonczonym idiotą, któremu się wydaj, że parę groszy załatwi sprawę... szkoda słów na takiego kretyna, spodziewasz się tu współczucia, idz na dzrzewo, mam nadzieję, że kiedyś jak znajdziesz kiedyś dziewczynę i jak usłyszy jak z Ciebie kretyn, to kopnie Cię w dupę... czego Ci życzę

Gość wypadkowyyyy
posluchaj ona miala od samego poczatu zycie jak w madrycie jej stary tez jejst ustawiony ma duzo firme produkcyjna w naszym wojewodztwie wiec ona biedy nie klepala a ja zeby dojsc do kasy musialem wyjechac do stolicy i ciezko zapieprzac 6 lat !!!

zamilcz bo robisz sie coraz bardziej żałosny, czy ty tego nie widzisz ??? nawet gdyby pływała w złocie nic nie usprawiedliwia twojego postępku

Gość Przekichane
ile miała lat jak wpadła i ile byliscie razem/?

Gość wypadkowyyyy
nie rozumiem oco wam chodzi przeciez place na nia alimenty!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość salamandra plamista
wyczuwam warszawke u tego panicza. skoncz sie osmieszac. widac, ze tylko imprezki ci w glowie. a dziecko jest twoje, ma uczucia i mam nadzieje, ze skopie ci tylek, gdy dorosnie.

Gość wypadkowyyyy
bylismy 2 lata oboje mielismy 20 lat jak byla wpadka

Gość wypadkowyyyy
z reszta mam juz dziewczyne w warszawie

Gość salamandra plamista
no co za palant z ciebie!

Gość Przekichane
w takim razie płać na dziecko regularnie i ułóz sobie na nowo zycie, powodzenia i nie badź juz takim gnojkiem, masz drugą szanse nie zmarnuj jej.

Gość salamandra plamista
no wiedzialam, ze warszawka smierdzi! i pewnie masz jeszcze pasek od Prady i zegarek Armani i zgrywasz wazniaka na salonach? zal w ogole czytac twych wypocin, a laska glupia, ze w ogole z takim bucem jest- pewnie dla kasy!

czy ta dziewczyna wie o twojej przeszłości ? zna prawdę? na jej miejscu gdybym dowiedziała sieze moj chłopak olał totalnie własne dziecko to juz by go nie było.

Gość wypadkowyyyy
no teraz to ja juz mam 26 lat i o zadnej wpadce nawet nie ma mowy w ogole nie chce miec dzieci i ona o tym dobrze wie

bardzo sie cieszę że nie chcesz wiecej dzieci :) to madry wybór , bo nie daj boze jesszcze mogłyby byc do ciebie podobne , a tak po za tym jak ktoś taki jak ty mogłby wychować porządnych ludzi ?????

Podzielam zdanie większości wypowiadających się tu ludzi! Jesteś kretynem do potęgi n-tej!! Przykro mi, ale być może i jesteś teraz kasiasty, ale inteligencją emocjonalną chyba nigdy nie grzeszyłeś... Spieprzyłeś, gdy pojawił się \"problem\", którego Ty byłeś współtwórcą... A te 500zł, które jej płacisz mają niby uwolnić Cię od wszelkiej odpowiedzialności??? Człowieku wez młotek i jebnij się parę razy nim w głowę, albo zasponsoruj se przeszczep mózgu, bo chyba tylko to, by Cię uratowało...

Gość babki
co ona widziala w takim pustym czlowieku....biedna dziewczyna.

Gość wypadkowyyyy
nie taka biedna wyrachowana suka

Gość oooooooooooooooooooo
Ale z ciebie Huuuj i to przez bardzo wielkie H !!!!! Ty nawet nie bierzesz pod uwagę, że twój jak to nazywasz błąd ma serduszko, duszę i uczucia - nawet sobie nie zdajesz sprawy jak to biedne dziecko może się czuć, huuj z twoimi pieniędzmi, przecież nie musiałeś być z matką dziecka ale jak można olać własną krew i n ie mieć przy tym wyrzutów sumienia. Ja uważam że nawet lepiej że się ulotniłeś bo góówno wart jesteś. Jako góówno się urodziłeś i jako góówno zdechniesz. Szkoda że ciebie rodzice pod jakimś przytułkiem nie porzucili bo wtedy może znał byś co to samotność. Żal mi ciebie bo los kiedyś ci odpłaci i tegi ci z całego mojego serca życzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wypadkowyyyy
chcialem isc na skrobankę to nie chciala !!! rodzice by dali przeciez kase

Gość znajomek
jesteś koleś zerem i takim zdechniesz. Żadna kasa nie da ci klasy, człowieczeństwa i nie nauczy empatii. Masz starych tak samo je...biętych jak ty sam i powinniście się razem trzymać i nie mieć nikogo na świecie poza sobą. Dziewczynę można olać, bo to nie twoja krew, ale odrzucać dziecko, które wcale nie pchało się na świat to już nawet nie przegięcie tylko podłość i nieludzkie zachowanie. Na szczęście sprawiedliwość na tym i tamtym świecie istnieje i uwierz mi, dopadnie cię gdy będziesz najmniej się tego spodziewał.

Gość wypadkowyyyy
ooooooooooooooooooooo wez sie tak nie podniecaj bo okresu dostaniesz