Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne...

pomózcie

Polecane posty

Gość dziwne...

hej dziewczyny, mam mały problem. okres miewam bardzo obfity czasami jak sie stresuje nie mam w ogole a mój ostatni wyglądał jak plamienia, ok 6 dni piersi mnie strasznie bolą, w głowie mi sie kreci nie wiem co jest wspomne ze 2 razy kochałam sie bez zabezpieczenia ale nie skonczył we mnie ( to było przed okresem tzn plamieniem) czy któras miała podobnie?

Gość tak miałam na początku ciąży
gratuluję

Gość dziwne...
naprawde?miałas plamienia? powaznie sie pytam? jestem męzatką wiec wystraszona nie wiadomo jak nie jestem:) dlatego pyttam jak inne kobiety miały;)

takie niewielkie plamienia zrób test i idź do lekarza, koniecznie 🌻

Gość dziwne...
po pracy lece po test, a po jakim czasie test pokazał ci ze jestes w ciazy?

Gość hjkjhjk
ja mialam plamienia pare dni po stosunku w dni plodne. co prawda w glowie mi sie nie kreci ale wczoraj jakos marnie sie czulam.jak myslisz moge byc w ciazy.okresu spodziewam sie 24 maja

Gość dziwne...
nie wiem czy jak zrobie teraz test bedzie prawidłowy wynik, ale w sumie jestes po tym nieszczesnym plamieniu...wiec mozliwe...

Gość hjkjhjk
w sumie to tak. ale test najlepiej jest robic w dniu spodziewanej miesiaczki. takze ja na razie nie moge tego zrobic. kurde a do 24 jeszcze tyle dni

ale weź pod uwagę, że równie dobrze może to być jakieś chwilowe zaburzenie hormonalne, więc się nie ciesz na zapas, żeby się nie rozczarować test to robiłam jakiś tydzień po spodziewanym terminie normalnej miesiączki, ale to było kilka lat temu :-) plamienia podbarwione krwią mogą się też zdarzać w czasie jajeczkowania - tak to też znam z autopsji Mój się ze mnie śmieje, ze jestem pełnokrwista kobieta, bo na owulację tez mnie nie raz nieźle zalewa Lekarz mi powiedział, że to taka uroda i musiałam sie przyzwyczaić.

Gość dziwne...
kurde...mi leci jakis dziwny sluz w duzych ilosciach gesty i biały, piersi mnie bolą są jakby nabrzmiałe , jestem ciagle zmeczona i kreci mi sie w głowie do tego mam dziwny brzuch ja nie jem kolacji a on jest jakby wysadzony...nie wiem co jest....

Gość hjkjhjk
kured ja tak wczoraj mialam

Gość hjkjhjk
tzn. yo ciagle zmeczenie i ten dziwny brzuch

Gość dziwne...
własnie i nie wiem co o tym myslec:( zawsze miałam normalny brzuch a teraz ten brzuch zawroty głowy i ochota na jedzenie, kurde chyba baby idzie...;p

Gość dziwne...
co o tym myslicie/>

Gość ciaza na 90 procent
zrób test i daj znac

Gość dziwne...
ok:) na brzuch patrzec nie moge...tez miałąs takie wzdecia?

Gość ma_
E tam ciąża. Sama piszesz, że jak się stresujesz. Bardzo możliwe, że to oddziaływanie negatywnych emocji. Przestań szukać porad na forum, dziecko, bo tu nikt nie zna Twojego ciała i Ci nie powie czy zaszłaś za daleko czy nie. Jak masz obawy czy jesteś w ciąży to kup sobie po prostu test. Jak nie wiesz jakie są objawy ciąży to poszukaj w necie, poczytaj na forum, a nie zadajesz durne pytania. Czy naprawdę nie wiesz, że nikt, tylko test, a później ginekolog mogą stwierdzić czy jesteś czy nie? Masakra. Forum rozleniwia, co?

Gość dziwne...
po pierwsz nie jestesm dzieckiem a po drugie nie pisze do ciebie ... a druna to jestes TY....sposób twojego odpisywania jest denny!

ja sądzę, że to autosugestia. Ja zamiast w kwietniu dostać okres to miałam tylko plamienia i brunatny śluz.. Też podejrzewałam ciążę zrobiłam 3 testy.. Pierwszy wyszedł z dwoma kreskami jedną jaśniutką, drugi dwa dni później z jeszcze jaśniejszą prawie nie widoczną..Robiłam je jakiś tydzień po tym jak miałam dostać @...I teraz ostatni robiłam jakoś tydzień temu i wynik był negatywny bez zarzutu..No i 3 dni temu dostałam okres.. Nie potrafię tego wytłumaczyć.. :O