Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość +++Jak leczyć+++

+ + + HEMOROIDY - JAK LECZYć + + +

Polecane posty

Hemoroidy pojawiają się na skutek zaparć. Żelazo w tabletkach tez może być przyczyną.

Gość nawaga
Masc Procto - Hemolan ok 21 zł.Po 4 dnicz mi przeszło POLECAM

Gość tom1234512
Mam hemoroidy.... pierwszy raz w życiu (mam 22 lata) myślałem że umrę z bólu, szczególnie rano i wieczorem. Załatwianie się było dla mnie największą tragedią........ nawet nie chcę sobie o tym przypominać. Znalazłem bardzo dobry sposób. Uwierzcie mi nigdy nie piszę na forach bo nie mam na to czasu. Ale dlatego że wiem jakie to jest cierpienie mieć hemoroidy, dlatego wrzucam Wam nazwę maści którą kupiłem u Pani dr od medycyny chińskiej ale widziałem że można ją kupić w internecie kosztuje około 15 zł. Zamierzam ją kupić mojej mamie która też ma problemy ponieważ jest fantastyczna. Pomaga już przy pierwszym użyciu po dwóch dniach pomogło a było naprawdę źle, bez leków przeciwbólowych nie dawałem rady. Guzki mi wychodziły lała się krew ból był największy jaki do tej pory przeżyłem. Maść nazywa się musk hemorrhoids ointment miałem inne kupione w nomralnej aptece... wydałem kupę kasy i mi nie pomogły. Ta jest świetna bardzo polecam pomaga od razu.

Gość Znam dobry sposób.
Czesc znam naprawde dobry i nie drogi sposób na wyleczenie hemoroidów. Tani i w 100% skuteczny. Wyleczyłam juz dwie osoby. OTo moj nr. gg 5949919 prosze o kontakt jesli potrzebujecie pomocy. Pozdrawiam :)

Gość dsarewffd
Nie wiem czy ktoś podał to w temacie bo całego nie chce mi się czytać, ale ja leczę się tak. Biorę wacik kosmetyczny do czyszczenia twarzy i nalewam na niego wodę utlenioną i wkładam go blisko odbytu i tak sobie siedzę z półgodziny, w cale to nie boli, niema żadnych negatywnych odczuć, przynajmniej ja nie mam. Tak robię rano i wieczorem od jakiś 2 miesięcy i muszę przyznać że jest poprawa, całkiem jeszcze nie wyleczyłem, ale jednak. No i ja nie miałem jakiegoś strasznego stanu z tym hemoroidami, chociaż dokładnie nie wiem co się tam działo bo nie byłem u lekarza. Pozdrawiam.

Gość Kratkostajny
mi hemoroidy wymrażał dupolog

Gość czopki propolisowe
i zdrowie odżywianie warzywa i owoce

Gość gość
Hej dość dużo informacji kiedyś znalazłem na stronie poświęconej hemoroidach: http://hemoroidyleczenie.info/leczenie-zachowawcze/ - masz tutaj link prosto do wpisu jak je leczyć, zauważ tylko, że jest tam kilka postów na temat jak leczyć hemoroidy.

Gość badzia32423432
Źle leczysz hemoroidy dla tego nic Ci nie pomaga. Ja korzystałam z metod na tej stronie http://wyleczyc-hemoroidy.pl/ i od razu wyleczyłam hemoroidy. To jest pytanie jak je leczyć ! no to masz odpowiedź. Tylko hemoroidy trzeba leczyć kilka dni, a nie pół godziny jak to robią inni i szukają zaraz samych pozytywów !

Gość gość
dziwię się,że ryzykujecie jakimiś domowymi metodami,zamiast wybrać się do lekarza… jeżeli chodzi o choroby przewodu pokarmowego, moim sprawdzonym adresem jest gabinet http://chirurgiakrakow.com.pl/ z wyleczeniem hemoroidów pan doktor skutecznie mi pomógł.