Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla panna młoda

Jak sie czuje panna młoda?

Polecane posty

Gość przyszla panna młoda

Gość była nia
jak wypacynkowana wypudrowana lala oglądana przez wszystkich w krępującej ruchy sukni tak sie czułam

Jak sięczuje panna młoda? Super, w pięknej sukni w idealnie ułożonych włosach i najważniejsza w tym dniu.

za pewne czuje sie wyjatkowo w tym Dniu wszyscy goscie patrza na nia i na pana mlodego, wiec moze sie troszke stresowac, ale nie powinna mimo, ze nie lubie byc w centrum zainteresowania, heh, to w tym Dniu pragne, aby tak bylo :D

Gość a ja chyba bede miec
ciemnoskora swiadkowa i ja raczej nie bede jako panna mloda w centrum uwagi a ona... :( ech... nawet jak nie bedzie swiadkowa to bedzie gosciem i bedzie wzbudzac wielkie zainteresowanie. ;) moze to i lepiej...?...

Ten dzień bedzie wyjatkowy nawet jak bedzie padac, bede miała tonę makijażu , fryzura nie ta, samochód sie zepsuje w połowie drogi.I co z tego najwazniejsze ze bedzie przy mnie mój misiu.

Gość balonówka29
Ty,dejzi weż znajdz sobie coś do roboty .po co wypowiadasz swoje kretyńskie zdania na każdym temacie?to jaka jestes głupia świadczy tylko o Tobie a nie o nikim innym.Może ty tak z zazdrosci co?

Skoro wolisz konkubinat to co tu robisz? No tak aby sie ponaśmiewć, ale moze tak prawdę poproszę.. Myśle że w duszy marzysz o tym zeby wyjść za mąż, dltego poniekąd wchodzisz na forum, ale Twój narzeczony nie chce bo jeszcze jest za młody.

Gość kaczka podcieraczka
dejzi - wszystko ok, nie musisz się jarac zaproszeniami - ale PO CO tu wchodzisz ? tu sie o niczym innym nie gada, jak TYLKO o zaproszeniach, serwetkach, sukienkach, welonach i salach weselnych czy ty jestes jakaś masochostka ? czy po prostu chcesz sie kłócic? jesteś tu codziennie - chyba nie masz zajecia, co ?

Gość żona_26
wyjątkowo, przepieknie, uroczo, wspaniale, uczucie jest niesamowite jak zmierzasz do ołtarza a patrzy na ciebie 100 osób :) Nigdy nie zapomne tego pieknego uczucia :)