Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zjawiskowa

kuszące ciało....

Polecane posty

Gość Kaja_x
Tak tak młyneczkowa...dla facetów tak niestety jest i jeszcze maja problem ze ich taka głupia kurwa kusi..

Gość młyneczkowa paździochowa
juz teraz niech sobie sliniaki kupia , i mogą sobie tylko popatrzec i strzepac sobie recznie konia bo na nic wiecej niech nie licza dupki

Gość mietek02020
a ty sobie lepiej zrób wibrator z młynka, bo nie masz co liczyc na prawdziwego kutasa

Gość Kaja_x
O czym my tu w ogóle gadamy? Przecież ich nawet nie trzeba kusić..

Gość ma_
Do mnie mówisz-piszesz, dziecko? Tak, tak tłumaczcie facetów idiotki. Taka natura facetów, że mają gnoić baby, zdradzać, okłamywać, wypatrywać świeższe mięsiwa. Pewnie. To jest ich natura, więc przestańcie ciągnąć ich do ołtarza, a później plakać po nocach, że was znowu zdradził. Jasne! Wyemancypowały się baby i teraz mają, nie? Trzeba było siedzieć cicho w polu, zapierdalać od rana do wieczora, rozkładać nogi na żądanie. Chyba, że u niektórych nic się nie zmieniło, co? W końcu faceci to bezmózgowce!

Gość mietek02020
dla mnie możesz leżeć cały dzień do góry dupą, nic nie robić, nie prać, nie sprzątać, nie gotować , nie zajmowac się dziećmi, nie pracować, nie uprawiać seksu z mężem. Po prostu możesz nic nie robić. Jesteś nikomu nie potrzebna, oto twoja emancypacja.

i tu dupku sie mylisz nie musze miec wibratora bo na mój widok kazdemu ch-uj staje ale czubku mam meża i w du-pie mam wasze podrywy i te ślinotoki.

Gość Kaja_x
Ja bynajmniej ich nie tłumacze..jeśli zwracasz sie m.in do mnie zacytuj choć jedno zdanie które świadczy o tym że ich tłumaczę..

Gość ma_
Paździochowa super ;) Mietek frustracie

Gość mietek02020
baby, wybierzcie wolnoć, po co wam mężowie, same się utrzymujcie same sie pieprzcie gdzie popadnie. WOLNOŚĆ i SWOBODA.

i mietka wywiało wydygał kmiot

Gość ma_
Kaja_x Młyneczkowa- tak to jest kobiety uwielbiają być uwielbiane..ale niekoniecznie uwielbiają "wskakiwanie"...to mężczyżni sa ponoć wzrokowcami i ślinia się na każdego bardziej uwydatnionego "cyca".. 16:27 Kaja_x Tym bardziej że idzie lato chłopcy będzie na co się poślinić..no nie? buahahaha..pieski Kaja_x Tak tak młyneczkowa...dla facetów tak niestety jest i jeszcze maja problem ze ich taka głupia k**wa kusi.. Kaja_x O czym my tu w ogóle gadamy? Przecież ich nawet nie trzeba kusić.. Bo wy myślicie, że facet to taka kurwa, która z byle łachmytą pójdzie do wyra byle by miała pizdę między nogami? Jesteście jakieś nienormalne pisząc, że facet nie ma mózgu i tylko baby im w głowie. Otóż wyobraźcie sobie, że nie! No ale wy to jeszcze średniowiecze. Tłumaczycie, że taka ich natura, bo poleciał w bok, żeby się nie przyznać, że z wami coś jest nie tak. A jeśli trafiacie na debili to już wasza wina. Jeśli jesteście w stałym związku i nie miałyście do czynienia ze zdradą to luzzz, ale piszę to, bo wkurza mnie takie usprawiedliwianie facetów, że nie są stworzeni na stały związek itd, dlatego latają po bokach. Faceci mają mózgi czy my tego chcemy czy nie. Kiedy zdradzają, puszczają się wiedzą o tym doskonale i są tego świadomi. Nie piję konkretnie do was, bo nie znam waszych sytuacji życiowych tylko piję do tych kobit, które bezsilnie próbują sobie wytłumaczyć dlaczego zdradził! Bo taka ich natura. No szlag mnie wtedy trafia. Jakby nie można było się przyznać, że coś w związku było nie tak.

Gość mietek02020
ten kmiot was wszystkie kupić może za parę marnych groszy, bo tylko za dobry towar płacę więcej

Gość Kaja_x
Ciekawe czy Mieciu już rozpoczął letnią fazę ślinotoku... :)

Gość mietek02020
slinię się juz na widok twojego niku, jak się kajasz

ty debilu ja sama na siebie robie ,a ty to chyba z jakiejs wiochy zabitej dechami co baby tylko w domu przy 5 dzieci i z nastepnym w ciazy a ty jebiesz do późna na nich czubku....

Gość mietek02020
a rób sama w tym urzedzie, potem w biedronce nadgodziny, a rób. dumna badź z siebie.

mietek zebys był ze złota to nawet bym nas-rac na ciebie nie chciała.

Gość mietek02020
to przymieraj głodem, złoto tylko dla zuchwałych

jak bym to robiła to napewno by mnie tu nie było przychlaście

Gość mietek02020
jednoosobowa rodzina to przyszłość dla emancypantek

Gość ma_
Mietek frustracie nie dziwię się, że taka żółć z ciebie leci skoro babki tylko na kasę możesz mieć. Nie dość, że imbecyl, frustrat to jeszcze M-I-E-T-E-K. Buahahaha

teraz wydajesz teraz na burdelowe dziwki masz kase fajnie ale później z AIDS em juz ci nie bedzie ci ona potrzebna

Gość mietek02020
hehe, wyzywacie mnie od debili , frustratów, co się z wami babki dzieje? kto was tak sponiewierał?

Gość Kaja_x
Kochana..ja nie mówię o tym że faceci zdradzają bo taka ich natura..kobiety tez zdradzają..i tu nie chodzi o naturę..piszę o tym że żałosna jest ich to ciągłe wlepianie gał w cycki czy dupę(nie mówię tu o wszystkich facetach ale niestety o większości)..to że dziewczyna idzie w kiecce po ulicy to coniektórzy srają po gaciach..mówię o ich nauralnej-jakże chujowej wzrokowej oceny kobiet..facet nie musi zdradzać żeby widać było że zachowuje się jak pies na baby..słyszałaś kiedyśź komentarze takich gości na temat wyglądu kobiety?nierozumiem tego...w jakim celu są wypowiadane niektóre słowa?

taki z niego przystojniak ze kobiety tylko z burdelu na niego lecą.

Gość mietek02020
te z burdelu to tez kobiety, lecą na facetów podobnie jak inne, tylko czasem robią to w pracy

szkoda klawiaturki dla takiego błazna

Gość Kaja_x
Mietek tak się przedstawiasz..myślisz że każda kobieta leci na kasę faceta?że jak już nie ma faceta to nie ma kasy?że nie jest samowystarczalna pod każdym względem?przepraszam nie całkiem..ja u boku faceta szukam bezpieczeństwa..dla niektórych to zbyt wiele..

Gość mietek02020
helenka, nie gadaj