Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdfdfdf

Proszę o pomoc. Kremy dla ....

Polecane posty

Gość dfdfdfdfdf

18 latki? Hmmm czy wystarczą same nawilżające? Czy może już jakieś specjalne? Wiadomo nie na zmarszczki, ale może jakieś inne. czy takie nawilżające typi nivea wystarcza??

Gość żesz....
Dziewczyno zależy jaki masz typ cery.

Wg mnie najlepszy dla młodej , zdrowej cery jest Happyderm. Nivea był dla mnie za tłusty. A jaki masz typ cery?

Gość dfdfdfdfdf
Hmm ogólnie mam cere normalną, czasem przetłuszcza się koło nosa, ale nigdzie więcej nie świeci sie itp. mam też troche naczynek.

Gość teraz na lato
nawlizajacy i oczywiscie bardzo wazne zeby mial FILTR PRZECIWSLONECZNY, juz teraz bedziesz mogla sie chronic przed zmarchami.wiele osob o tym nie wie ze maja wiele zmarszczek dzieki sloneczki, wiec poszukja sobie na wizazu +okulraki przeciwloneczne

Gość dfdfdfdfdf
cup of coffe ze wstydem przyznam,że nie znam tego kremiku :( na razie kupuje maseczki z nieveii nawilżające albo takie pojedyncze rózne oczyszczające itp. robie peelingi i ten kremik nivei do nawilżenia

Gość hush
o jezu, jak ja zazdroszczę takiej cery... :) wpisałam się tylko po to właściwie. A co do kremów - Happyderm podobno jest super, także dobry nawilżający z aptecznych serii (La Roche Posay, Avene) będzie jak znalazł. Nie maja substancji zapachowych i są na bazie wody termalnej. Sprawdź też opinie na wizaz.pl. Zawsze to pomoże podjąć decyzję http://wizaz.pl/kosmetyki/thebest.php?kat=105

Gość dfdfdfdfdf
oo dzieki :) a co o cery to przez te naczynka jest okropna teraz ich AZ TAK NIE WIDAC ALE CO POTEM?:(