Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukująca odpowiedzi

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Witam Was ciepło. Liceum skończyłam już ładnych kilka lat temu, dlatego co nie co z biologii mi z głowy wyleciało :). Pytanie jest takie jak w temacie, a tutaj okoliczności: 13 marca miałam ostatni okres (dzisiaj jest 15 maja). Długość cyklu: ok. 60 dni (chodzę do ginekologa, który uznał, że to normalne :/. Chyba go zmienię). 7 maja się kochałam z partnerem. Jako zabezpieczenie użyliśmy prezerwatywy. Mieliśmy tylko jedną, która lekko zsunęła się podczas zakładania. Mój partner zdjął ją więc i założył ponownie (nie wiem czy tą samą stroną). Czy jest możliwe, żebym zaszła w ciążę? Testu jeszcze nie wykonywałam. Heh, pewnie trochę przesadzam, ale nie chciałabym mieć teraz dziecka ^^. Bardzo proszę o odpowiedzi i z góry dziękuję za wszelką pomoc :*.

Gość kasickam
kochana , partner napewno załozył ta stroną co trzeba prezerwatywe , wiec nie martw sie , ja mialam setki razy takie sytuacje

Najgorsze jest to, że trochę wypiliśmy tego wieczoru... A jeśli założył złą stroną, to co? Jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę?

nie powinnas sie raczej martwic, ale radzilabym zrobic test dla swietego spokoju :)

Gość kasickam
a czy twój partner mial wytrysk ? przed tym jak zmienił strone prez. ?? niebój sie , napewno niezaszłas w ciaze...

Nie, doszedł dopiero jak założył ja po raz drugi.

Gość kasickam
kochana ! niepekaj !:) na bank w ciazy nie jestes, wyluzuj sie i niestresuj sie bo ci sie okres spozni ze stresu... na 100000000% nie zaszłas w ciaze i okres dostaniesz

ja bym na twoim miejscu zmienila gina i przebadala sie pod katem tak dluuuugich cykli

Kefirek tyle to ja wiem. Po tej miesiączce, którą dostanę (mam nadzieję :P), planuję wybrać się do innego ginekologa. Mam nadzieję, że to nic poważnego.