Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninki8

na jutro termin,a dziecko w ogóle mi się nie rusza.

Polecane posty

Gość ninki8

tylko czuję lekki ból brzucha,a od dwóch dni tylko w nocy dziecko ma czkawkę i troszkę się przekręca.co wy na to?podobno to prawidłowe,ale ja i tak jestem zaniepokojona.

Gość na co czekasz kobieto
do szpitala

i na co czekasz ze my ci powiem co jest DO szpitala lalka a nie w klawiature klapiesz

jeśli nie będzie 10 ruchów dziennie to coś się dzieje niedobrego ale zasady nie ma. Ja bym to skonsultowała lepiej dmuchać na zimne. Ale trzeba wsiąść poprawkę że dziecko jest dużo większe i ma mniej miejsca na skakanie w brzuchu

Gość jedź do szpitala
nie cię pobadają, od tego są. Niedawno znajoma urodziła martwe dziecko na trzy tygodnie przed terminem porodu, nie chce cie straszyć ale nie możesz podchodzić do tego tak lekko.

ja cała ciąze miałam wiercipiete w brzuchu :) i na kilka dni był mnej ruchliwy i oczywiscie jechałm do szpitala w dniu porodu nie miał ochoty na rozrwyke ja sie bałam jak cholera wieczorem zaczełam rodzic

ja mialam odwrotnie moj spioch w czasie ciazy miał tak ze i 2 doby nie czulam ruchów a w dzień porodu szalała jak nigdy a mialam mnustwo wod wiec maiala gdzie sie wiercic:) ale na twoim miejscu pojechalabym na pogotowie

Gość Szpital tylko od zaraz
do szpitala jak cokolwiek Cie nie pokoi,lepiej wrocic do domu niz...w razie co lamentowac i rozpaczac!!!!!!

zgadza się po to przed samym porodem robi się sporo ktg- skurcze to jedno ale dziecko to drugie- lozysko jak zaczyna się starzec to już szybciutko

Gość Galana
W szkole rodzenia mowili, zeby wypic Cole. Bo raz, ze zawiera kofeine, a dwa, ze duzo cukru. Jak sie nie zacznie wiercic, to do szpitala. Ja na Twoim miejscu bym pojechala, tak na wszelki wypadek. Ale moj skarbeczek pod koniec ciazy tez prawie sie nie ruszal. Urodzil sie zdrowy jak ryba i krzyczal na cale pietro przez 2 godziny. Takze po prostu dzieciaczkom juz za ciasno chyba jest w ostatnich dniach.

Gość rubia3
i co byłaś??? Ja tak straciłam dziecko

Gość dddddddddddddd
Nie denerwój sie!!! napewno jest wszystko ok, dziecko pod koniec niema miejsca juz tyle, jest mu ciasno, nie ma jak sie poruszać. zobaczysz ze wszystko jest ok.

Gość myszka83 dziwisz się że
dziecko wierciło ci się w brzuchu?????? skoro serwowałaś mu na codzień browary, drinki i inne świństwa to wcale się nie dziwię, że dzieciak był nadpobudliwy:O

Gość myca
no wiesz co? wypad!