Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serduszko25

czy to ciąza

Polecane posty

Gość tiuly
zrobiłam 5 testów i wyszły neg.

Gość dziewczyna 666
no to jeśli tak to naprawde nie masz sie czym przejomowac takie testy nie mylą sie a nawet jesli miał byc sie pomylić to raz a nie pięc,

słuchajcie... wiem ze to głupie ze przez palcowke nie zajdzie sie w ciaze ;] ale moj chlopak dostał wytrysku wytarł reka swojego poźniej swoja reke o kosuzlke i poxniej mi znow wlozył palce... nie wiecie czy mozna tak zajsc w ciaze? mi sie wydaje ze to nierealne ale jak wy sadzicie? głupie pytanie ale zastanawia mnie to.. i wbijam sobie do glowy ze moge miec dziecko ... ;/;/;/ on trzymał lewa reka swojego ;]] a prawa mial we mnie xD poźniej wytarł ta lewa reka swojego i prawa włozył pod koszulke i wytarł a potem prawa reka sprawdził czy koszulka jest mokra no i wytarł reke o spodnie i wtedy włozył palce przypominam ze lewa reka trzymał swojego a prawa mial we mnie... poźniej prawa sprawdził koszulke czy ma mokra WYTARŁ i znowu wlozyl palce z prawej reki nonstop palce prawej reki ;] lewa mnie nie dotykał

Kurna Angelsss nie umiem sobie tego wyobrazic :] to za duzo na moj blond łeb :] za duzo tego wycieranai i wkladania :] a skonczyl chociaz? No i najwazniejsze czy Ty skonczylas ;-)

skonczył ale nie we mnie ... we mnie mial palce prawej reki ;] a lewa reka trzymał swojego ;] dopiero poźniej wyjąl te palce i sprawdzil czy nie ma mokrej koszulki ;] no i wytarł ja o spodnie i znowu wlozyl palce prawej reki ;]