Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wegga

mam problem....

Polecane posty

Gość wegga

zerwałam z facetem i od pół roku sie nie spotykamy ale przez ten czas utrzymywaliśmy kontakt telefoniczny.....on ciągle przez ten czas chciał do mnie wrócić ale ja mówiłam nie! teraz mi powiedział ze chce wrócić do mnie albo kończymy definitywnie ta znajomość. ja nie wiem co czuje ale mam uczucie ze go tracę i jest mi z tym źle. z jedne strony chce z nim być z drugiej nie ale ja nie potrafię wytrzymać dnia bez jego esa czy telefonu ......czy to jest miłość czy przywiązanie..............sama nie wiem jestem rozdarta? co o tym sadzicie?

Gość plez
To po prostu kolejny przyklad, ze baby same nie wiedza czego chca, a jak juz cos wybiora, to i tak beda z tego niezadowolone.

Gość wegga
pewnie nie........w tym problem ze ja sama nie wiem. moi rodzice( a właściwie ojciec) go nie trawi wiec to kolejny argument zeby nie wracac do niego!

Gość Ju......
To nie wracaj.:) Myślę, że niewykluczone, że facet bierze Cię na szantaż, a na Twoje "nie" jednak nie zareaguje zerwaniem kontaktu.

Gość wegga
być może to szantaż......jego tłumaczenie ze czekał pół roku na mój powrót i żebym sie w końcu zdecydowała bo ....... kazdy z nas chce sobie ułożyć życie ...

Gość wegga
???????????

Gość aaaaalll
gdybys go kochala na pewno nie mialabys problemu. pozwol mu odejsc i zyc wlasnym zyciem

Gość uppupp

wcale sie nie dziwie ze koles chce definitywnie zerwac...on cie kocha a tobie wystarczaja tylko smsy i telefony a on sie meczy na maxa.....Ty jestes niezdecydowana....to albo z nim jestes albo nie...nie mecz chlopaka po cholere mu robisz nadzieje niepotrzebna...bez sensu....