Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawasakii

L.O. Warunkowe zdanie z niedostateczna

Polecane posty

Gość krystian
chuj wam w dupe nie zdam i chuj

Gość weluśka
hej.Ja mam taki sam problem z matmą ..We wrześniu powinnam iść do 3 klasy..LO.Najpierw miałam 1 na koniec drugiej klaSY.Potem poprawka w sierpniu.....której oczywiście nie zdałam;/ Potem pytałam dyrektora jak to jest z tą warunkową i on powiedział,że można napisać podanie do niego o warunkową 1 i jak rada się zbierze to to rozpatrzy.I jak będzie większość głosów za to puszczą do 3kl....ale to mało prawdopodobne,bo on sam ma zamiar głosować przeciw,bo matma jest na maturze,ze niby nie nadrobię itp...(wiadomo,nie chcą żebym oblała matury z matmy,,wolą rok przetrzymać.)...i mam zamiar w tym podaniu napisać o sytuacji w rodzinie,ponadto p-ogadać z nim jeszcze i powiedzieć jak było....o tyle dobrze,że nie musze zmyślać,bo naprawdę miałam problemy rodzinne i nie miałam jak na korki chdzić z matmy i takie tam...bo z reszty przedmiotów oceny spoko mam,...średnia 4.0 na koniec...oh...jutro się okaże...ale mam stresa..:(

Gość wiselka kochana
zdaliscie?????????

Gość jedynkowiec
ma ktoś wzór podania bo niestety matma ....

Gość Boski Julian
Ja zdałem poprawke z matmy :D Wystarczyło się troche pouczyc w moim przypadku niecałe 2 tygodnie xD.

Gość LóóóóóóóóóL
ja miałem poprawki z chemii i matematyki obawiałem się chemii i bylem pewien ze zdam matme no cóż było na odwrót :/ dostałem warunkowe ale nie muszę pisać podania. Bedze musiał coś w 3 GIM (tak mialem w gimnazjum poprawkę) zaliczyć chyba 2 klase kompletnie nie wiem ocb, a nauczycielka mnie nienawidzi nie wiem czemu vice dyrektor po zapytaniu jej " a co będzie jak nie zaliczę tego, nie zdam?" powiedziała, że nic się nie stanie. nie wiem jak u was ale u nas nie ma poprawek w 3 gim no jakiś kolo uprosił dyrektorkę a jak napisał pisemny to mówiła, że poniżej jej oczekiwań ale go przepchnęła szkoda ze mnie nie :( Niestety nawet jak się uczę dostane ta 1 z matmy

Gość Agaciaaa
jak juz pisalam mialam poprawke ale naszczescie udalo mi sie zdac a ze szczeze watpilam w to ze mi sie uda to przygotowalam sobie juz takie podanie :PP oto tresc : Na podstawie rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 30 kwietnia 2007r. paragraf 21 ust. 10, zwracam się z uprzejmą prośbą o warunkową promocję do klasy programowo wyższej, pomimo niezdania egzaminu poprawkowego. ja napisalam sobie cos takiego nie wiem czy to dobrze ale mam nadzieje ze sie to komus przyda jezeli nie jest jeszcze za pozno :))

Gość gość
w L.O może być trudniej z warunkowym , natomiast w technikum powinni dawać bez problemu :) , czytałam nie dawno ustawe i mają prawo Ci dać jedno warunkowe na cały okres edukacji (podstawówka,gimnazjum,technikum bądź L.O )