Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 66666666666666666666666666666

znacie jakiś dobry film o trudnej młodzieży, nastolatkach?

Polecane posty

Gość kocichrupek24
"Nasza klasa" film chyba z estonii ale bardzo mocny, a nie jakiś hamerykański szmelc. Poza tym: Gang z boiska Juno Szukając siebie

Gość ja polecam
dog pound - bardzo dobry film

Gość dziwna ma koleżanka
American history to świetny film, ale żeby od razu o nastolatkach? :D

Gość ,.,.,
Made in Britain 🖐️ :classic_cool: szczerze mówiąc to kau, ale główny bohater gra zaj.ebiscie. Lilia 4 ever - laska z patologii z prawdziwymi problemami :classic_cool: Przerwana lekcja muzyki :classic_cool: - raczej o nastolatkach w psychiatryku, ale fajny. Nie polecam - Ken Park - niby w stylu Kids, ale przekombinowany.

Gość dziwna ma koleżanka
Miałam chyba 14-15 lat jak obejrzałam ken park imuszę powiedzieć, że zrył mi psychikę :D :P

Gość ,.,.,
Dokładnie, niby jakaś treść jest ale głównie chodzi o szokowanie :O Fucking Amal 🖐️

Gość dziwna ma koleżanka
Mnie zszokował i to totalnie. Zbrukał mój czysty umysł 😭 Swoją drogą to o co w ogóle w nim chodziło? :D Mam na myśli końcową scenę z tym czubkiem :P

Gość dziwna ma koleżanka
Ale z drugiej strony to mimo, że film oglądałam dawno temu to jestem pod wrażeniem, że tak mi się wrył w pamięć... Rzadko się to zdarza

Gość wielbicielka takich filmów
ja głownie oglądam inne typy filmów z trudna młodzieża. Typu gang z boiska, honey, trener czy krótka piłka. W każdym filmie chodzi o to by wyciagnąć dzieci z ulic(cpania strzelanin itp) i dac im szanse na lepsze zycie.Ciągle szukam podobnych filmów do tych ale ciężko znaleźć jak ktoś bedzie miał cos w tym stylu to prosze zeby tutaj napisał/ła.

Gość kenup
Może niezupełnie w temacie, ale polecam film "HOOLIGANS - Green Street Elite" ! Film pokazuje fanatycznych kibiców piłki nożnej w zupełnie innym świetle. Na mnie zrobił duże wrażenie. Gorąco polecam.

Gość SKINS
To nie film a serial ale jest mega! zwlaszcza pierwsze 2 sezony .. potem troche juz inny klimat ale polecam!!!!!!!!!!!!!! SKINS RULEZZZ ;P

Gość mariett
fakt, 1 i 2 seria skins'ów zajebista! :)

Gość gość
Dzieci z dworca zoo to świetny dokument ale jeśli nie zniechęcaja cie książki to o wiele bardziej polecam tę historie na papierze.