Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alibixxx

jak osiągnąć orgazm?

Polecane posty

Kobieta jest skomplikowanym mechanizmem. Spróbujcie tak: Najpierw wyobrażenia. Uruchomić trzeba mózg, aby wysyłał na dół sygnały. Później, do roboty paluszek. Tak trzeba nim manewrować, aby w końcu osiągnąć szczyt. Im delikatniej tym lepiej. Nie wolno się zniechęcać. Wasza cipka musi nauczyć się seksu. Kiedyś koło miesiąca całowałem i pieściłem kobietę, aż pewnego razu zajęczała, wyprężyła się i niczym w ataku padaczki lub agonii przeżyła swój pierwszy orgazm. Najważniejszy jest stały i konsekwentny trening i nie wolno zwątpić. Mimo, ze jestem facetem, to techniki Taoistowskie spowodowały, że mogę bardzo długo się kochać bez finału. Bywa, że nawet, kiedy chcę, to nie wychodzi. Często partnerce jest przykro, że nie potrafiła mnie doprowadzić na szczyt. Tłumaczę jej, że nie ma w tym jej winy. Innym razem udaje się szybciej, ale zwykle musze się dobrze napracować, aby „polecieć”. Tak, więc i Wy, trenujcie. Bez treningu nie ma niczego. Nawet małe dziecko, nim zacznie chodzić, nieźle potłucze sobie dupę. Najważniejsze nie panikować. Kiedyś orgazm przyjdzie i już pozostanie, tylko trzeba go potrafić obudzić. Im delikatniej, dłużej - tym lepiej i szybciej przyjdzie spełnienie.

Gość az mi ulzylo..
myslalam ze ja jedna nie mam orgazmu nawet sie masturbujac..ja zauwazylam ze mam cos takiego ze jak juz czuje ze zaraz nie wytrzymam to chlopakowi poprostu uciekam..ale nie wiem czy to przed ograzmem czy przed czym..

ja to nie uciekam, sama nie wiem czemu nie mogre dojsć do tego. fakt, sama dlugo nie próbowalam, tylko torchę pomachałam.. no ale jak mnie to bardziej łaskocze i sprawia przyjemnośc to mi sie nie chce. Lepiej jest jak robi mi facet. czasem już czuje ze jest blisko, ale jednak... chyba za bardzo mi na tym zależy i się skupiam, zeby go osiągbąc.. a nie umiem inaczej.

Gość misikaumfacela
witam, ja jestem z facetem pol roku i na razie uprawiamy tylko seks oralny, natomiast do tej pory nie miałam orgazmu, jestem mokra i podniecona, ale finału nigdy nie ma,masturbujac sie osiagam go zawsze,moze to jest wlasnie tego wina, nauczylam sie dochodzic tylko wtey kiedy ja to robie bo wiem, jak to zrobic zeby wyszlo czesto przy tym ogladam jakis brzydki filmik :P natomiast pieszczoty mojego faceta tak mnie nie nakrecaja, co myslicie

Gość 1zaniepokojona1
Proponuję Ci odwiedzić stronę http://sextaina.com . Dowiesz się tam wszystkiego na temat kobiecego orgazmu. Znajdziesz tam informacje co robić a czego nie. Polecam

Gość Sługa Boży

(orgazmy jednocześnie  u pary małżeńskiej  kilkunastominutowe  wystarczy się nie zabezpieczać nigdy i pragnąc potomstwa i żyć w miłości 

Warunek jest jeden żeby tego nie stracić nie wolno nam grzeszyć  krzywdzić i czynić tego złego czego sami  byśmy nie chcieli i kochać Boga i bliźniego 

To nas czeka :RAJ 
Nie będzie chorób psychicznych i fizycznych

Nie będzie zimy , 

Szkodników

Wirusów 
Nienawiści 
Zazdrości 
Żądzy pieniądza 
Chciwości 
Wypadków na drogach 
Poronień 
Niepłodności 
Aborcji 
Domów dziecka 
Domów starców 
Pokój na ziemi ,brak wojen 
Wszystkiego co złe 
Nastąpi zmiana 
Rajskie ptaki wszędzie 
Ciepło 
Radość 
Szczęście 
Każdy będzie pomagał bliźniemu 
Miłość 
Zgoda 
Wszystko co dobre 
Będziemy wolni ,
Nie będzie nam zależeć na pieniądzach 
Będziemy kochać i szanować naturę 
Nikt nikogo nie będzie truł chemia w pożywieniu 
Nie będzie chwastów i szkodników  na polu uprawnym 
Nie będziemy jeść mięsa ,i zabijać bezmyślnie zwierząt 
Bydło i ptactwo domowe będą na wolności 
Psy nie będą mordować się na łańcuchu 
Nikt nie będzie ich potrzebował bo nikt nie będzie kradł 
Morza i oceany znowu odzyskają blask ,
Ryb nikt nie będzie jadł 
Kościoły będą służyć do ,ślubu ,chrztu ,
Nikt nie będzie chodził na mszę z przymusu i dlatego żeby pokazać się 
 Lekarze będą potrzebni tylko żeby porody  odbierać
Mężczyźni będą prawdziwymi mężczyznami  , będą głowami rodziny i kobiety będą  ich szanowały ,słuchały się ich  i mężczyźni będą dla nich  władcami ,będą dbały o nich  i kochały   na zawsze i nie zdradzały 
Kobiety będą kochane za dobro, miłość do dzieci, mężów  na zawsze ,za ciepło rodzinne ,i dbanie o dom i posiłki  
Nie będzie materialistek ,dziewczyny  będą dbały o swoją niewinność aż do ślubu , będą się szanować 
Nie trzeba będzie czekać miesiąc na dzień płodny ,będzie co dzień aż do poczęcia ,będą ciążę mnogie ,zależy kto ile  będzie chciał mieć dzieci ,tyle będzie miał 
Żadnych gejów lesbijek 
Kobiety będą pragnęły dużo dzieci i zajmować się domem ,a nie robić karierę 
Przyjemność będzie trwała kilka lub kilkanaście minut , jest kilka sekund pod warunkiem że nikt nie będzie się zabezpieczać nigdy 
Ludzie będą dożywać 100 albo 120  lat 
Będą zdrowi do starości 
Nie będzie kataklizmów ,burzy też będzie brak 
 Apteki zamiast chemii będą sprzedawać zioła 
Nikt nie będzie oglądał telewizji ,
Gry komputerowe stracą urok 
Ludzie będą spacerować ,podróżować ,rozmawiać , przyrządzać razem posiłki ,tańczyć 
Nikt nie będzie wyjeżdżał za granicę żeby utrzymać rodzinę ,dzieci potrzebują ojców 
Do sklepów wróci  naturalna żywność 
Każde małżeństwo wierzące i praktykujące wiarę w Boga Miłości  będzie razem w prawdziwej miłości na zawsze  z licznym potomstwem 
Nie będzie otyłych ani z anoreksja ludzi 
Każdy będzie szczęśliwy , będzie marzył o miłości i rodzinie a nie o karierze i pieniądzach .
Kobiety będą  kobietami pragnącymi miłości i dbającymi o mężów 
Bóg jest miłością jeśli go pokochamy i nie będziemy krzywdzić go i bliźniego swego da nam szczęście ,miłość ,dzieci ,radość ,pokój na ziemi  
Ludzie będą mogli się porozumieć, będzie 
Jeden język  do porozumienia 
Nie będzie samotności ,każdy będzie miał swoją miłość tą jedyną ,jedynego ,przeznaczonego od Boga 
Warunek jest jeden żeby tego nie stracić nie wolno nam grzeszyć i czynić tego złego czego sami  byśmy nie chcieli 

Płakać będziemy tylko że szczęścia 

Gość Sługa Boży

Masturbacja jest grzechem  i wszystko co nie naturalne  .

Gość Gomesz81
7 minut temu, Gość Sługa Boży napisał:

Masturbacja jest grzechem  i wszystko co nie naturalne  .

Zaden sluga-szczam na was.I co mi zrobicie?

Gość Sługa Boży
2 godziny temu, Gość Sługa Boży napisał:

U przeznaczonych sobie osób ,  genitalia  są idealnie dopasowane do siebie  , nie musowo próbować przed ślubem  czy pasuje ,kto wstrzymywał się do ślubu to rozumie i potwierdzi że warto .Ludzie biorą tabletki  po , usuwają ciążę nielegalnie  bo jeszcze nie czas , a potem  zdziwienie że  dzieci brak jak czas się znajdzie , 

Osoby przeznaczone są  zawsze blisko nas ,tylko zło i życie w grzechu  nie dawało nam zobaczyć i poznać ta właściwą osobę  ,każdy ma drugą połowę ,nie ma wyjątków .Miłość zwycięży .

Gość Gomesz81
4 minuty temu, Gość Sługa Boży napisał:

Nikomu nie bede sluzyl.Nie bede juz pracowal.Haha