Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darankaa..

Mój facet jest troszkę tępy

Polecane posty

Gość darankaa..

Nie intersesuje się niczym poza sportem, nie czyta gazet, książek :( Jest za to zabójczo przystojny,wiele dziewczyn mi go zadrości. co robić???:(

Gość rterd
Jak jest przystojny to jaki problem???

Gość darankaa..
jest przystojny jak byk dojny no.problem bo wolałabym zeby był doktorem albo mecenasem a on głupszy niz ustawa przewiduje :-0 poradzcie co robic ? :(

cóż,jesli potrzebny tylko do seksu i do eksponowania na spotkanich towarzyskich ( tylko small talk, żadnych tam spędów pseudofilozofów) - to trzymaj pazurami! :P

Gość nie bądź z głupkiem

Gość detektyw śledczy
prawie jak nasz premier ;) jesteś jego kochanką ? :D

Gość maaaaaartus
To masz lipe. Co z tego, że ładny i Ci go kolezanki zazdroszczą? Jak go poznają bliżej to zmienią zdanie i będą Ci go współczuć. Nie wiem, jak można nie przeczytać czasem jakiejś gazety-już o książce nie wspomnę. A może on ma po prostu jakieś inne zaineteresowania?

jeśli ma więcej niż 23 lata to już chłopa nie zmienisz. zawsze możesz przeprowadzić z nim dyskusję i powiedzieć , że oczekujesz od niego by się rozwijał, czymś interesował, poszerzył horyzonty...podsuń mu jakieś artykuły, książki, wyjdźcie do muzeum itp a nóż go coś zafascynuje i będzie chciał się w to zagłębić...

Gość komuś sie widze nudzi
wymyślibyście już lepsze tematy bo tu temat taki słaby że aż muszę go trzymać

Gość maaaaaartus
Nie no z tym muzeum trochę przesadziłaś. Ale myślę, że na początek jakaś ciekawa książka starczy. A jeśli nie lubi czytać to włącz mu National Geografic albo Animal Planet i niech siedzi cały dzień i ogląda :D

Gość detektyw śledczy
>>> Jak go poznają bliżej to zmienią zdanie i będą Ci go współczuć. serio ? ;) Ja tam myślę, że dobry PR dłuuugo będzie robić swoje :D

Gość maaaaaartus
To laski już tylko na wygląd zewnętrzny lecą? :/

Gość loczek2
Daranka, opisalas wlasnie 80% facetow:( Facet mysli, ze jak ma dobra prace, kase, to jest juz super partia...

nie uważam , żebym przesadziła z muzeum. skoro tak piszesz to masz małą wiedzę i muzea kojarzysz wyłącznie ze starymi gratami, smrodem i nudą... no cóż... a siedzenie i bezsensowne patrzenie w ekran telewizora... brawo , czegoś bardziej żałosnego nie mogłaś wymyślić - widzę, że też wegetacja nie jest ci obca :D dziękuję, pozdrawiam, paaaaaaa :D:D:D:D:D 🖐️ :D

Gość maaaaaartus
Zaczerniłam sobie nick Pewnie jesteś z siebie bardzo dumna teraz, co? To zejdź na ziemię. Gdybyś była nieco bardziej inteligentna-przyznałabyś mi rację. Facet, lat 23 nie czytający gazet i książek, który w dodatku jest postrzegany przez swoją dziewczynę jako tępy poleci do muzemu, bo jakaś kafeteryjna nasiadówa sobie to wymyśliła? Ja muzea bardzo lubię i proszę nie wypowiadaj się z czym mi się one kojarzą, bo brzydko mówiąc `gówno` o mnie wiesz :) Kobieto-zrozum, że ludzie w tym wieku, a tymbardziej faceci rzadko myślą o tym, żeby iść się rozerwać a jednocześnie dokształcić do muzeum! należy łączyć przyjemne z pożytecznym, ale nie przesadzajmy! a jeśli masz coś do programów wyżej przeze mnie wymienionych to może najpierw załóż sobie kablówkę i obejrzyj a potem dopiero zabieraj głos. Wydaje mi się, iż programy tego typu są bardziej rozwijające aniżeli muzea. nara

Gość fizolof
jezeli przepasc intelektualna miedzy wami jest taka duza i uwazasz ze bedzie sie powiekszac to chyba trzeba sie bedzie rozstac, bo niby co bedziecie robic jak sie juz rzestaniecie ruchac? Ty bedziesz chciala porozmawiac a on ogladac mecz, i predzej czy pozniej znajdzie sobie tempą blondynke na swoim poziomie a ty zostaniesz sama, wiec zrob pierwszy krok i poszukaj sobie inteligentnego partnera, uroda to nie wszytko, z czasem przeminie, a to co w głowie to juz zostanie na zawsze. ps, po ile macie lat?

Gość łatwo sprawdzic
ktore nicki należa do tych samych osób, trzeba tylko trochę wiedzy...

Gość maaaaaartus
lollipop* następna, która wie lepiej ode mnie, co ja myślę o muzeach...

Gość maaaaaartus
lollipop proponuję zmienić nazwę nicka na `lizidup`. i taka mała rada życiowa-jak dwoje ludzi wymienia ze sobą zdania to nie wpierdalaj się :)