Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darietta

czy idąc na solarium mozna miec kolczyki w uszach

Polecane posty

dziewczyny mam pytanie czy idąc na solarium mogę mieć kolczyki bo chciałam sobie jutro przekuć ucho bo mam krzywo zrobione dziurki i jedną muszę poprawić i po tygodniu chciałabym iść na solarium ale nie wiem czy można dodam ze nigdy na solarium jeszcze nie byłam i to dlatego to pytanie może ktoś sie orientuje ile czasu nosi sie ten kolczyk którym robią dziurkę bo już nie pamiętam

Gość A ja Ci pomogę
nie tylko w uszach, ale i na cipce można mieć :)

ja czasem miałam czasem nie. raz jak poszłam na solarium po przebiciu trzeciej dziurki to wyjęłam(a było ze dwa dni po przebiciu) , później zapomniałam włożyć i było kiepsko. myślę że nie zaszkodzi zdjąć,dla pewności wyjmij

jak wyjmiesz po świeżym przekłuciu, to możesz nie włożyć :O albo będzie okropnie bolało...nie polecam.

Nie można mieć kolczyków podczas opalania na solarium, a opalanie świeżej rany po przekłuciu to już kompletna głupota.

a po jakim czasie od przekłucia można bo zaczynam sie zastanawiać czy w ogóle przekłuć teraz ucho bo chce chodzić na solarium żeby nabrać koloru a później jadę nad morze i znów będę sie opalać może faktycznie troszkę sie wstrzymać

Gość zielony soczek
pewnie że możesz iść...ja zawsze opalam się w kolczykach...nigdy nie zdejmuję

Profesorka w solariach zazwyczaj są instrukcje zawierające przeciwskazania , jeśli jest to dobry salon to zawsze ostrzegają m.in,żeby nie miec na sobie zadnych ozdób metalowych. Lepiej poczekaj z tym kolczykiem🖐️

Gość zielony soczek
ja to nawet z obrączką na palcu się opalam...żeby widzieć różnicę :P

widzę ze odezwały sie kobietki obeznane w opalaniu sie w solarium może wy mi doradzicie na ile powinnam iść pierwszy raz jestem dość blada i na początku opalam sie na czerwono wiec nie wiem jak solarium mnie przyjmie i jak wyjeżdżam w lipcu wiec jak często musiałabym iść żeby było coś widać no i troszke mi głupio ale czy w solarium tłumacza co i jak sie robi bo ja pierwszy raz i mam nadzieje ze mi wytłumaczą

dzieki ja sie juz przymierzam tyle czasu żeby isc ale jakoś tak głupio powiedzieć ze nie wiem co i jak w prawdzie nie wiedza ile mam lat ale młodsze ode mnie latają heh a ja mam 22

Gość gość
zgadzam się z A ja Ci pomogę. Ja mam w uszach, w języku, pępku, i cipce i zawsze opalałam się w kolczykach. Marta 27 lat