Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polijanna

ratunku woreczek żółciowy

Polecane posty

Gość Polijanna

czy naprawdę nie ma innego wyjścia przy kamieniach jak operacja ,proszę o radę strasznie boję się narkozy

Gość Polijanna
dodam ,że nie mam ataków jedynie na usg wyszło wiele drobnych kamieni

Gość zielony soczek
jeśli nie masz ataków to zaczekaj z operacją....ale jeśli się zaczną ataki to daj się zooperować i się nie bój narkozy...

Gość Polijanna
nie nie boli dlatego się zastanawiam bo jak bym cierpiała to może łatwiej bym podieła decyzję mam termin operacji na 27 maj iczym bliżej tej daty tym bardziej sie boje

Gość basiunka
poczytaj sobie o oczyszczaniu, poszukaj też w googlach o tym, są linki ze zdjęciami ile może zejść kamieni z wątroby bez żadnej operacji. Ja bym się wstrzymała z operacją bo z tego co słyszałam to w samej wątrobie jest też dużo kamieni, których nie widać na usg a widać tylko te w woreczku, a jak nie boli to zaczekaj.

Gość Polijanna
czy ktoś pozbył się kamieni bez operacji ? proszę o odpowiedz moja lekarka twierdzi ,że nie jest to możliwe

Gość Polijanna
chyba jednak faktycznie zrezygnuje ajak pojawią się ataki będe sie martwić

Gość basiunka
Ja myślę, że jak szybko zaczniesz działać to ataki Cię nie dopadną. Życzę zdrówka:)

Gość Nec
ja jestem po operacji laparoskopowej usunięcia woreczka, w której by jeden kamyczek cholesterolowy. Gdyby wtedy trafiła do moich rąk książka huldy Clark Kuracja życia, robiłabym wszystko, zeby tej operacji uniknąć. Tak więc powinnaś kupić tę książkę i zappera, stosować zappper codziennie przez 2 tygodnie aby pozbyć sie m.in. pasożytów wątroby, po tym czasie możesz przeprowadzić kurację oczyszczania wątroby, którą możesz powtarzać co 2 tygodnie. Ja dzisiaj robię to drugi raz, efekt mojego oczyszczania opisałam na topiku, basiunka wkleiła ci link do niego to ten z godz.21.18 Dopisuje tam swoje spostrzeżenia Atena7777, wkleiła zdjęcia kamieni, których się pozbyła, jak klikniesz a jej nick, to zobaczysz jej adres mailowy, napisz do niej, ona wie dużo na ten temat :) Ostropest, o którym też pisze ci basiunka to bardzo skutecznie działające ziarenka na wątrobę, ja zawsze jak zjem coś, po czym czuję się cięzka, biorę łyżeczkę mielonych ziaren, popijam wodą :)

Gość Polijanna
naprawdę bardzo dziękuje za wszystkie rady jestem coraz bliższa aby zrezygnować z operacji

Gość Polijanna
Nec czy ty się żle czujesz po tym zabiegu ?

Gość Nec
to nie jest tak, że źle się czuję, ale układ trawienny jest już upośledzony, bardzo często dokucza mi zgaga, nie objadam się nadmiernie a moja waga znacznie się zwiększyła 10 kg!. Dlatego żałuję, że poszłam na tę operację, ale są oczywiście przypadki, że nie da się jej uniknąć, nie mogę ci zagwarantować, że ci się uda, ale na pewno warto spróbować pozbyć sie ich w sposób naturalny. Ja dzisiaj robię drugie oczyszczanie wątroby, piszę o tym na wymienionym tu topiku.

Witam serdecznie! Ja miałam zabieg, powtarzam zabieg, wycięcia woreczka żółciowego. Tak na prawdę to panika czy strach nie jest tu na miejscu. Faktem jest, że każdy denerwuje się, gdy musi poddać się np. ogólnemu znieczuleniu - to normalny i ludzki odruch. Jednak mówię to z własnego doświadczenia - zabieg minie jak pstryknięcie palcem, narkoza nie boli i jest przecież specjalnie dostosowana dla każdego organizmu. Jedynie niekomfortowy jest ból po zabiegu, ale przecież dostaje się leki przeciwbólowe. Nie ma się czym martwić, jeżeli zabieg jest konieczny należy go wykonać i nie liczyć na cud i naturalne usunięcie złogów ( kamieni) domowy,i sposobami.