Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bikini1

nocny płacz i zgrzytanie zębami u 5-latka

Polecane posty

Gość bikini1

Czy Waszym dzieciom też się to przydarza. Nagle budzi się w nocy, płacze, zaczyna zgrzytać zębami, nie można z nim nawiązać żadnego kontaktu. Krzyczy tylko MAMA i?albo BOLI

Gość moze ma
owsiki, zgrzytanie zebami podczas snu to obiaw, idz do lekarza

a moze ma jakies dziwne sny ? Naogląda sie czegos a potem płacze. Najpierw idz do lekarza moze da cos na odrobaczenie, tylko nie wiem czy przez owsiki dziecko moze zrywac sie w nocy bo mi lekarka jak przepisywala zentel to o niczym takim nie wspominala jak pytalam o objawy.

owsiki lub lamblie :/ w najgorszym wypadku schorzenie neurologiczne, ale regula jest ze dzieci w wieku przedszkolnym miewaja pasozyty, zazwyczaj szczuple dzieci, i wtedy sie zgrzyta zebami przez sen, polecam zrobic badanie kalu, moja bratanica przez pol roku sie meczyla, chociaz rano dziecko nie pamietalo wogole ze w nocy to sei dzialo

Gość bikini1
ale moje dziecko nie zgrzyta zębami przez sen, tylko budzi się z płaczem, całe spocone i tak się trzęsie (ze strachu?), że aż zgrzyta zębami, nie mogę z nim nawiązać kontaktu, bo tak się wydziera. Rano wszystko pamięta, ale nie potrafi powiedzieć, co mu się działo. Mówi, że go bolał brzuszek, ale nie wiem, czy w to wierzyć, bo po kilku minutach nagle się uspokaja i zasypia.

Gość dziwne_
wizyta lekarska i badanie mu nie zaszkodzi :)

Gość prosze Was.
oczywiście,że ma robale.I krzyczy,że go boli,bo przeciez brzuszek goi boli i odbyt:( Idz do lekarza po recepte na robaki.

Gość bikini1
Ale moje dziecko jest odrobaczane co roku i był dokładnie pół roku temu, to chyba jednak nie to :(

Gość prosze Was.
na lambie i glistę też???