Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajkalaka

jak zgadac do obcego faceta na gg?

Polecane posty

Gość mala-miii
ja mu napisalam mini wierszyk:) taki miły, ciut romantyczny, krotki dosyc nie pisalam wprost-hej,podobasz mi sie:P

Gość jarek kurcze
to nie jest nick t Twego imienia tylko wcześniej skierowałam do Ciebie myśl i już nicka nie zmieniałam1

Gość mala-miii
Jarek 84 a tylko Ty masz prawo uzywac imienia-jarek? ;)

Gość pytajkalaka
myslalam nad slowem"zaintrygowales mnie" brzmi dobrze. tylko nie wiem, co jeszczenapisac, zbey on to potraktowal powaznie, a nie pomyslal sobie, ze jestem jaka napalona, czy glupiutka 15-latka. wiem, ze bede zalowac, jak nic nie zrobie.

Mialam kiedys podobny problem ale mialam nr komorki faceta a nie gg ,przez neta latwiej by poszlo hehe .Nie chcialo mi sie wymyslac glupich gadek i takie tam bla bla bla poprostu normalnie legalnie zadzwonilam powiedzialam ze zauwazylam jego na boisku w ostatni week i bradzo mi sie spodobal hehe i taka tam gadka szmatka i jesli ma chwilke czasu to czy umowilby sie ze mna no na piwo :D Umowil sie koleś ,bylismy para 3 miesiace :D

Gość mala-miii
No hm nie wiem, pomyslmy Napisz moze "Jak bys zareagował, gdybym napisała Ci, że mnie szalenie intrygujesz?"

Gość pytajkalaka
mala mi- podoba mi sie. tylko napisalabym bez szalenie. ale tak to super, bo bedzie chociaz wiedzial co napisac, a tak jakbym mu przedstawila suche fakty, to moze nie wiedzialby co mi odp. wiem, ze mysle, za bardzo w przod, ale juzsobie wyobrazam,jakpisze"sorry, mam dziewczyne" albo" i co z tego" a lbo co gorsza, nic nie odpisze:O jaka ja jestem srajaca.:O

Gość mala-miii
A w ogole to wiesz jakie emocje beda Toba targac jak otworzysz skrzynke i zobaczysz maila od niego? dla tej adrenaliny warto to zrobic:D

Gość mala-miii
bedzie mial dziewczyne to mu napiszesz, ze szczesciara z niej i tyle jak facet madry to nie pomysli sobie o Tobie zle nie zachowasz sie jak nachalna malolata-to tylko 1 miły list napewno mu sie zrobi miło a jak nie odpisze-to trudno:D ale nie bedziesz myslec nad tym,co by bylo gdyby...

Gość mala-miii
ale jak napiszesz to wez tu napisz co napisalas i co odpisal i w ogole:D

Gość pytajkalaka
i w sumie, w zadem sposob, facet sie nie dowie, ze ja to ja, bede anonimowa. dobra, pisze. ale musze najpierw wejsc na strone,z ktorej wezme jego e-mail, a na razie jest niedostepna.. :)

Gość mala-Miiii
i co wkoncu napiszesz?:D

Gość pytajkalaka
moze to jakis znak, ze nie chce mi sie otworzyc:O :classic_cool: ale juz czuje poddenerwowanie:P

Gość mala_Miii
nie pękaj:D otworzy sie w koncu a wiesz jak moj sprytnie zdobyl moje ip? wyslal mi w mailu link na zdjecie z jakiejs tam sztuki teatralnej, ja kliknelam a on mial moj ip, bo to byla strona, ktora on zrobil i byl jej administratorem spryciuszek :)

Gość pytajkalaka
rzeczywiscie, spryciarz.:) nie chce sie otworzyc, zaloeze sobie chociaz meila.lwanise mysle:P

Gość mala-Miiii
ja sobie tez zalozylam takiego specjalnego na tą chwile wtedy :D

Śledzę uważnie ten topic i trzymam mocno kciuki za autorkę! :D Też kiedyś zdobyłam numer gg chłopaka, który mi sie podoba (zdobylam numer własnymi siłami! :D), ale nie odważyłam się do niego napisać. Później zobaczyłam, że ma opis skierowany do jakiejś dziewczyny i nie mogłam już na to patrzeć, więc numer wykasowałam, nie zapisując go nigdzie. No i teraz chciałabym czasem podejrzeć jego opis czy coś, ale numer przepadł i dupa :P Ale w sumie nie żałuję, że nie napisałam, bo chłopak okazał się jakimś szalonym punkiem :D

Gość pytajkalaka
a ja siedze jak glupia i mysle nad tym loginem:P

Gość mala_Miiii
tez myslalam wtedy dlugo

Gość pytajkalaka
ale ogolnie, to mysle nad tym meilem, chce napisac go, ale i tak z gory wiem, jak bedzie.chba juz sie przyzwyczailam, ze w sprawach sercowych, jest zawsze takie samo zakonczenie. moze to i lepiej, ze sie tak nie ekscytuje.

Gość odezwij sie
mowie Ci, warto :) ostatecznie, nie zna Cie :) ja sie odezwalam, no ale ten ktos wiedzial, ze to ja. dostalam kosza, ale przynajmniej wiem, na czym stoje. polecialo mi po ambicji, ale nie przezywam tego strasznie. :) i nie zaluje. lepiej sprobowac. kobieto, wypominalabym sobie przez nie wiadomo ile czasu, ze nic nie zrobilam, a tak, wiem przynajmniej, ze probowalam, i ze to cale moej zauroczenie nie mialo sensu, jesli mozna tak powiedziec. odwagi. bedzie dobrze, a warto sprobowa. co tracisz? troszke pojdzie Ci po dumie, ale szybko minie. a on i tak sie nie skapnie kto to. wiec sytuacja iscie komfortowa. :)

Gość pytajkalaka
ja juz sobie wmawiam, ze mam male cycki i takie inne i, ze do kogo ja startuje. ja pierdole:O wiem, ze nie powinnam ak myslec, ale nie potrafie.

Gość pytajkalaka
tzn.male cycki mam, nie musze sobie tego wmawiac:P

Gość odezwij się
ja też mam małe :D i też sobie wmawiałam, że nie zasługuję... przy każdym czuję się gorsza ale gdyby człowiek wiecznie myślał, ze "za wysokie progi", to by do nikogo nie startował ba, nie rozmawiałby z nikim, bo ja ktoś może chcieć gadać z takim zerem (miałam tak kiedyś - straszne) nie dajmy się zwariować i sentencja na dziś lepiej się pieści to, co się w ręku mieści :D czy jakoś tak :p

Gość pytajkalaka
hhaha:) dobra, zalozylam. nie moge sciagnac jego meila dzis, zrobie to jutro. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:P

Gość mala_Miiii
ja mam małe cycki jestem wychudzona mlodsza od niego o 8 lat i co?:PP pokochal mnie

Gość pytajkalaka
no dobra dobra, macie racje. dziewczyny, ja uciekam spac, albo jeszcze usiasc nad referatem, jutro tu wpdne, napisze co i jak. trzymajcie sie:) dziekuje raz jeszcze!

Gość mala_Miiii
napisz koniecznie dobranoc:D

Gość odezwij się
tak tak, daj znać! dobranoc :) 🖐️