Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninini

chyba zakochałam się w Jukenie

Polecane posty

nic nie wiedziałam , byłam przekonanna ,że juz Ci ktos GPS-a nałożył . :D

Gość gość
Nie widziałam go na żywo, ale nie kumam, czemu bym miala uciekać....wiem jak wygląda (tak jak w tym teledysku).....wiem jak gada (tak jak przez telefon) i wiem jakie ma poczucie humoru (takie jak na forum). Nie odstrasza mnie wiec jego osoba 🖐️

na szczescie masz jeszcze szanse mnie odbic, ale może juz nie długo :P

Gość albo obrożę
:classic_cool: Juken to najstarszy prawiczek na forum on by zaobrączkował każdą, byle tylko nie spier.dalała wystarczająco szybko:D:D Dzieci, dzieci:D🖐️

widziałem Skunik na zywo jak wyłaziła z roboty, nie wygladam jak gość z teledysku, w pracy mówią że nie mam poczucia humoru :O i co?

Gość gość
Wyglądasz, wyglądasz:DNie ebde wredna i nie zaczne teraz udowadniać, wiec milcz, zanim narobisz sobie bigosu:oPS: Nie probuj mnie tyrac, dobrz ewiesaz czym sie to konczy Piotrze P.

Gość i przegraeś z kretesem
:D:D Ej, stary, ale prawictwo i czyhanie w ukryciu na kogoś, kto nie chce cię widzieć, aż wyjdzie z pracy to nic złego:D:D:D:D Serio:classic_cool:🖐️

pozro, jak sie czujesz jako jedyna ofiara jukena?:D:D Próbujesz wyprzeć fakt, że cię zdybał wbrew twej woli, niczym kloca, ale nic z tego:o :D

udowodnij że wyglądam jak ten gość wyzywam Cie

fakt, że musisz czyhać na kogoś po pracy jest wystarczającym dopełnieniem twojego obrazu:D:D:D Hahahahahahha, nie mogę:D Ludzie, ale macie nasrane:D:D:D

Gość gość
i przegraeś z kretesem----> prawde mowiąc jestem w dzikim szoke i teraz to już na pewno przestane wychodzić z domu do pracy:(Sruken---> ok, zara udowodnie 😴

ni czychać tylko przyjechać na pewien przystanek w pewny miescie, poczekać 15 min i mieć zaspokojoną ciekawość raz na zawsze :P

Gość gość
Sruken---> udowownij :classic_cool:. Podaj nazwe przystanku (dokładna plus kierunek plus czy to przystanek autobusowy, tramwajowy, autokarowy czy metro.)Brak podanie tej informacji klasyfikuje jako Twoj blef:)🖐️

Gość cwikIa kopytko
juken juken ty chooju :classic_cool: wierszyk taki romantyczny ułożyłem :)

Gość gość
To ja czekam na odpowiedz 🖐️Piotrze Pi...................z Wyszkowa:)Uważaj, na to co robisz:)Wiesz, co na Ciebie mam:P

jak zawsze mam kontr argument :) jeszcze 2 foto i jeden film wczoraj ci pisałem w sms że to nie żart :O

Gość gość
Film?:D:DD:D:Foto?:D:D:DPiotrek....nie groź mi, bo naprawde Cie moge zaraz skrzywidzić.

czym? kochanie ja tu robie krzywde :) to foto bedzie przez następne 2 lata krążyło na f 23 jak zajdzie potrzeba to i następne :)

Gość gość
Nie odpowiedziałeś na pytanie o przystanek;) Co.....blefy sie skonczyły?:D

Dw. Wlenski mówi ci to coś, kierunek na Targówek, 150 d przystanku , mówi ci to coś?

nie lubie jak ktoś zarzuca mi kłamstwo :)

Gość gość
Owszem...droga do Silver Screenu Targówek:D Bede tam na pokazie przedpremierowym Indiany Jonesa:PPoza tym.... ostatni raz byłam na tym przystanku jakies 5 lat temu:D