Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Edyta23

Dlaczego kobiety przestają dbać o siebie?

Polecane posty

To źle sobie wyobrażasz!!! A swoją drogą założyłam ten topik po to żeby zmobilizować kobiety do dbania o siebie a nie po to żeby zbierać baty na dupę więc darujcie sobie bo w tym temacie nie chodzi o mnie!

Gość wlasnie ze chodzi o ciebie bo
jestes arogancka i nie umiesz przyjac z godnoscia krytki, wiec przestan krzyczec i zrozum, ze twoje slowa brzmia cholernie banalnie, wrecz smiesznie.

Gość fgfgf
Krytyka nie krytyka, ale Edyta ma racje. Zapuszczacie sie po slubie i po dzieciach i to wy nie umieci tej krytyki przyjac.

Gość ale ja sie zgadzam z edyta
jesli chodzi o zapuszczanie sie kobiet po slubie i urodzeniu dziecka. W tym wypadku ma 100% racji i popieram ja jak najbardziej. Prysznic czy golenie nog to ZADNE dbanie o siebie, to minimum kobiecje higieny! (to tak dla scislosci) Takze uwazam, ze kobieta powinna dbac o siebie, poniewaz kobieta zadbana po prostu lepiej sie czuje we wlasnej skorze i jest pewniejsza siebie, ale argumenty Edyty w tej kwesti sa wrecz zenujace i smieszne!! Kobieta ma dbac o siebie zeby godnie reprezentowac meza i czysty dom??? A coz to za brednie sprzed 50 lat? Kobieta powinna dbac o siebie dla SAMEJ SIEBIE, a nie dla faceta! Kazda kobieta powinna znac swoja wartosc, szanowac sie i dbac o siebie dla samej siebie, a nie dla faceta, mamy czy sasiadki! I nie jestem jakas zwariowana feministka, a zona z kilkuletnim stazem, ktora ma swoje zdanie, kariere i nie jest zwyklmym dodatkiem do ladnego domu i samochodu. Dziewczyny szanujecie sie, a nie od poczatku stawiacie sie w pozycji "pod mezem"!

Gość desiree9
a ja wam powiem tak: czasem sie maluje a czasem nie. Maluje sie tylko wtedy kiedy mam na to ochote a moj chlopak i tak nic nie mowi bo uwaza ze jestem ladniejsza bez makijazu:P jesli chodzi o dbanie to jest to dla mnie wazne ale jeszcze waniejsza jest inteligencja. Lubie czytac ksiazki ale nie jestem odludkiem. Bo w tym swiecie nie wazne jest zeby wygladac jak lalka tylko miec cos w glowie ale jak ma sie w glowie duzo a nie jest sie umytym, czy wyglada sie oblesnie to i tak cie nikt nie szanuje.

Gość joaśka11223344
jestem dwa lata po ślubie mamy dziecko przestałam dbać o siebie nie pracuje nie mam pieniędzy na ciuchy kosmetyki mąż pracuje i nie broni mi niczego kupić ale ja myślę o naszej trójce i nie chce być pępkiem bo pieniądze idą na moje studia i dentystę i gdybym kupowała JESZCZE ciuchy to zrujnowalabym budżet który i tak cienki. a nigdzie mąż mnie nie zabiera ją też go nie i przestalismy wychodzić razem i nie mam żadnej motywacji on też mam wrażenie nie interesuje się mną jak kiedyś i to też odbiera chęć do wsz co związane ze związkiem

Gość gość
Bo u siebie w domu czuje sie swobodnie i lazi nieuczesana i w wypierdzianym dresie, a na randke sie odstrzeli.jak.mieszka z mezem to jest u siebie w domu i czuje sie swobodnie

Gość gość
Kobiety zaczynają dbać o siebie jak ich facet szuka innej i kroi się rozwód....a i przed ślubem też dbaja