Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lyliaaa44

suknie wieczorowe, wizytowe etc własny biznes

Polecane posty

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
że niby wg ciebie łamię regulamin wypowiedzi ? w jaki sposób? wyjaśnij proszę.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
a co do tego że podałaś linka na prośbę zainteresowanej, mogłaś to zrobić na gg albo na maila umieściłaś linka do swoich aukcji publicznie więc to jest REKLAMA

do hellishbloodystorm \'de gustibus non est disputandum, jeśli już (..)\', zgadza się oczywiście ;) w pół do drugiej zapomniało się o gramatyce i wyszedł taki kwiatek :D

do hellishbloodystorm 'de gustibus non est disputandum, jeśli już (..)', zgadza się oczywiście ;) w pół do drugiej zapomniało się o gramatyce i wyszedł taki kwiatek :D

hej, mam parę pytań.. (zainspirował mnie powtarzający się wątek Alle) 1. czy faktycznie lwia część zakupów przez internet to właśnie na Allegro? i czy Alle zaczęło być wiarygodniejsze od klasycznych sklepów online? 1a. jeśli tak, to w jaki sposób można zwiększyć wiarygodność sklepu online. Nie podam danych adresowych, bo przecież nie posiadam stacjonarnego sklepu, zaś wszystkie dane firmy dostępne są po zakupie. Tak wydaje mi się bezpieczniej.. 2. dlaczego przyjazne serwisy typu Swistak.pl, SUbasta etc, nie cieszą się popularnością? 2a. rozumiem, że na razie jest tam mniejszy wybór, bo i mniej sprzedawców, a mniej sprzedawców bo mniej użytkowników (czyli mniejszy zbyt). ale dlaczego??? przecież są to bezpłatne serwisy, więc i tańsze rzeczy niż na innych portalach.. a na aukcjach przeważnie szuka się okazji (cena&jakość) ..sic 2b przy czym jeszcze jedna dogodność, rejestracja - na Alle, żeby cokolwiek zrobić trzeba z tydz czekać na list z kodem. Ebay.pl rejestruje telefonicznie (od ręki), kartą kredytową, Swistak online... jak myślicie? broń Boże nie namawiam do bojkotu Alle, bo o dziwno tam na razie mam największą sprzedaż.. ale to mnie trochę dziwi..

1. czesciej kupuje na allegro niz w sklepach internetowych, bo jest wiekszy wybor. i jest w pewnym sensie bardziej wiarygodne dzieki mozliwosci komentowania. nie wiem jak zwiekszyc wirygodnosc sklepu, chyba tylko przez mozliwosc dodawania komentarzy po zakupach. 2. bo sa mnie znane, sa krocej na rynku. wszystko wiaze sie z popularnoscia serwisu, tym czy jest sprawdzony, nadzorowwany itd. mysle, ze z czasem i inne seriwsy beda bardziej popularne, ale nie bardziej niz allegro. ludzie wola zaplacic wiecej i miec swiadomosc, ze jest to spradzwony serwis gdzie w razie czego moga jakos interweniowac itd.

Gość marcelineczka
" projektuje i szyje suknie wizytowe i sukienki z tzw 'najwyższej półki'.... !!! Lyliaaa44 sprytnie się reklamujesz ale "najwyższa półka" za 250zł to daleko nie najwyższa! Cena zawsze w dużym stopniu oddaje jakość i klasę wyrobu. Przepraszam, ale przesadziłaś. Poprostu robisz sobie reklamę motając w głowie nam internautkom, jakoby mogłybyśmy mieć najwyższą półkę za grosze.

to zalezy co dla kogo jest najwyzsza polka. dla jednych jest to suknia wykonana przez projektanta wlasnorecznie, sprzedana za grosze aby sie biznes jakos krecil, dla innych jest to suknia uszyta w Chinach, sprzedana pod ekskluzywna marka za duze pieniadze. jedno jest pewne, na zdjeciach kazdy widzi co kupuje i o ile jest to uwzglednione w regulaminie to moze oddac jesli jest sie niezadowolonym.

Gość popularnosc allegro
jest pare czynnikow: 1. dziala dluzej 2. reklama (tv, internet) 3. ten list na ktory tyle sie czeka...przynajmniej jest pewnosc, ze dane istnieja naprawde (a niejakis dowcipnis), nawet jesli pozniej zostana edytowane to w bazie (chyba :P) zostaje zapisany adres i dane na jakie zostalo aktywowane konto. 4. program ochrony kupujacych moim zdaniem pomimo, ze jest to dosc drogi system (opaty za wystawianie, prowizja) to i tak bardziej najbardziej oplacalne meijsce sprzedazy w sieci. jesli chcesz startowac ze sklepem internetowym to tylko allegro+sklep (link mzoesz zamiescic na stronie o mnie, informowac na kazdej aukcji z jakiego sklepuinternetowego pochodza sukienki). poza tym dokad jest mozliwosc zakaldania sklepu na allegro masz nizsze oplaty (czesto sa promocje), dodatkowo takie ulatwienia jak wsytawianie aukcji na 28dni (standardowo do 14), szczegolnie przydatne na aukcjach w trybie "Kup teraz" :)

Już gdzieś pisałam, wg mnie Twoja oferta skierowana jest do 40 w górę. Mam 25 lat i jakoś nie widzę siebie w tego typu sukienkach. To jest tak jak z Solarem, często tam bywam, ale rzadko coś kupuję; większość z ich ubrań zaproponowałabym raczej swojej Mamie ;)