Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aramanda

Pytanie dot. tabletek...

Polecane posty

Gość aramanda

Czy podczas przerwy 7-dniowej mogę bezpiecznie się kochać, czy jestem wtedy zabezpieczona?

Gość cacofonia1z
tak tabletki beda dzialc skutecznie przez caly miesiac jesli bedzie je codziennie polykac

Gość aramanda
ok, dziękuję, musiałam się upewnić ;) zażywam systematycznie, ale tylko dzieki temu, że mam alarm w komórce ;)

Gość
jestes na 100% zabezpieczona, bierz regularnie i kochaj sie do woli, nawe 1000 razy dziennie :)

Gość cacofonia1z
Ja biore zawsze wieczorem i czesto jak kladziesz sie do lozka to myslisz czego nie zrobilas i wtedy sie przypomni o tabletce a zawsze mozna jeszcze wziac rano jak sie zapomni jest chyba 12h tolerancji Tez na poczatku nie wierzylam ze dzialaja w 100% ale po paru latach sa niezawodne

Gość nie mam co prawda warunków
do tego, by się kochać 1000 razy dziennie, ale myślę, że niedługo się to zmieni ;) wszystko jest ok, i mój ukochany kończy "we mnie", i nie stosujemy dodatkowo żadnych prezerwatyw czy globulek, ale tak nie byłam pewna tych dni... dziękuję za pomoc 🌻

Gość meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A ja wzielam pierwsz tabletke nie po 7 dniowej przerwie a po 10 czy jestem nadal zabezpieczona ??

Nie nie jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przerwy NIGDY nie wolno wydłużać, NIGDY> Teraz musisz sie dodatkowo zabezpieczać. Aha i nie ma czegoś takiego jak 100% antykoncepcji, ryzyko jest zawsze,malutkie ale jednak jest. Ale prawda jest też to że tabletki sa najlepsze:P:P:P:P

Gość ma-rka
a można zrobić przerwe 4 dniową zamiast 7? Albo wcale nie robic?

Gość meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nic z tego .......Przerwa 10 dniowa zrobiona i dodatkowo sie nie zabezpieczalismy sie ..teraz tylko czekac na .....