Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOCHAM PANIA MARTE

PANI MARTA RULES

Polecane posty

Gość Łowca Mart
I tak chcę i cię kiedyś dostanę.

marte dobrze łyka i tylko tyle moża dobrego powiedzieć w jej temacie :)

a ja cie lubie wiesz bo wytrzymałaś początkowe tyranie i jest:classic_cool: jak dla mnie :)

tak tak :) prawde znasz tylko ty i ja :P

OZP jezeli jest robiony przez ciebie i skunikówne to nie mam nic przeciwko :P

nie wiem jaki robi madzia (z tego co wiem to NIE robi), ale takiego jak robie ja to ty biedaku nigdy nie zaznasz :P

1 robi , zbyt mało wiesz aby sie wypowiadac 2 tak sobie tłumacz :P i tak wiem że tylko o tym marzysz ;)

Gość gość
W morde, jak ta kobieta mnie podrywa, no ja wprost nie dowierzam:oZrozum MArte - nam sę lizać broch nie dane 🖐️Aha, i aż nadto rzuca sie w oczy, jaką masz mega ochotę, by OZP Srukenowi :classic_cool:. Widać Twój zmysł zawodowej obcią.gaczki wyczuwa na odległość, że Juken jest choojnie obdarzony :classic_cool::D

he he czyli jedaak marzysz :P jestem mestowany przez netową stoolejare, skunikowa help me , please!!!!

lo matko jedyno smrodke - never !!!!!!!! a you-can choojnie obdarzony to jest, to pewne, ale imbecylia :P

you-can twoj 12 calowy monitorek za ciemny??? pisze ze NIE MUSZE marzyc, co nie?

Gość gość
Dżuken ma 20-centymetrowca :classic_cool:I co?Łyso?:PNo ale tak...zapomniałam, że Ciebie jest w stanie zadowolić jedynie koński zwis 😴

wiesz ze u takich durnych bab jak ty "nie" oznacza "tak' ? nie dziwota że tak sie do mnie przyczepiłaś :P aha wpisz se juken w google a poznasz znacznie tego słowa, twoja indolencja umysłowa jak typowa dla uesjeów :P

ta fota jest nudna, zaraz wam wrzuce inne ciekawsze :P Pizdo600 w bieliznie :P

z tego co widze powyzej tos ty sie na moj topik wpieerdolil bazylu :P no to jakes sie wpieerdolil to teraz wypieerdalaj i po klopocie :P a kysz :P

Gość gość
A bo ja wiem? Pewnie napruta byłam:(🖐️

Gość gość
Ani sie waż 😠

kafetria jest forum publicznym , jak chcesz mieć coś swojego to sobie stwórz jakieś inne forum np: chapie wszystkim poza moim mężem :P

trzeba było chociaż przeprosić głupia dupo :O

wiem ze masz maly ilorazik intelygencji is nie zrozumial, to wyloze lopatologicznie co mialam na mysli: publiczne owszem, wejsc ci wolno wszedzie, chooj mi do tego, ale nie pieerdol ze ja sie do ciebie przyczepilam jakes juz wlazl na topik o mnie. a jak ci tak bardzo przeszkadzam to j/w: wypieerdalaj i po zawodach jest, co nie? :P

to nie ja mieszkam w kraju debili :D i nie moja idolką jest Pais Hilton czy jak jej tam :P czy ty masz problem z czytaniem teksu ? napisałem że cie lubie , sama sobie sprowadziałś topik do takiego poziomu, to chyba świadczy o tobie :P

Gość gość
No MArte prezentuje teraz poziom prawdziwego, rynsztokowego szmatexa.To nawet ja tak nie mam:o🖐️

no cuż teraz widać ile nas dzieli marte :P u ciebie kurwa i chooj, wpypierdalaj a u mnie chęc dyskusji :P