Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piturynka89

cesarskie cięcie czy mogli zle wyczyśić!!!

Polecane posty

Gość Piturynka89

Witam mam problem rok temu urodziłam dziecko brałam różne metody anty ale od 6mies nic już nie stosuje od jakiś 2 miesięcy mam skrzepy dość obfite są koloru czarnego czy jest możliwe ze zostałam żle wyczyszczona ?? ale przecież miałam cesarskie cię proszę pomóżcie nie wiem co mam robić ;(:(:(

Gość Piturynka89
Proszę kobietki pomóżcie:(

Gość mogli mogli
moja mame zle wyczyscili i o maly wlos... :( Lezala ponad miesiac w szpitalu, a ja z nia... znaczy w szpitalu.

Gość piturynka89
tak na pewno powinnam ale lekarze to konowały za przeproszeniem myślałam po prostu że ktoś z was moje drogie miał podobny problem

Gość nie straszcie
ja za trzy miesiące mam cesarkę...

Proszę nie uogólniać odnośnie lekarzy. Jeśli chodzi o wizytę w państwowej przychodni, odradzam w takiej sprawie.. warto iść prywatnie, gdzie lekarz przyjmuje używając nowego sprzętu usg. Dodatkowo - forum to nie jest miejsce do diagnoz.... sugerowanie się wypowiedziami może powodować większy strach. Mogę napisać, że ktoś z mojej rodziny miał takie skrzepy i teraz ma usuniętą macicę.. czy to pomoże? Jeśli coś byłoby źle wyczyszczone.. myślę, że już wcześniej coś by się działo. Pozdrawiam i do lekarza

P.S. Małe pytanie. Po połogu nie było kontroli??? nie było usg?

Gość piturynka89
nie nie było ani usg nawet położna nie przyszła do domu pokazać mi co i jak z maluszkiem zrobić miałam 17 lat a żadnej pomocy ze strony lekarzy nie otrzymałam co do tego żeby iść do prywatnej kliniki to może i racja tylko ze tak sie wyrażę kasy brak jestem matka samotnie wychowującą i nie stać mnie na to żeby iść do lekarza prywatnie

Witam, Piszesz, że stosowałaś różne metody, więc chodzisz państwowo do lekarza po recepty. Idź i poproś o usg. Opowiedz o swoich obawach, może CIę zapiszą i się dowiesz co się dzieje. Głowa do góry.

Gość piturynka89
no niby tak ale........... jak błam w ciąży to miałam robione 2 usg jedno żeby spr czy rzeczywiście jest zarodek a drugie w 7 miesiącu czy beyby jest zdrowe i na tym koniec nawet nie mogłam sie wykłócić o usg penatralne czy jakoś tak aby spr czy dziecko ma wszystkie kończyny itd wiec wątpie żeby dali mi skierowanie na usg a co do metody anty to recepty miałam od lekarza który przyszedł na zastępstwo z szpitala bo ta moja dr była chora :/

Na ginekologa nie ma rejonizacji. Popytaj wśród koleżanek, która państwowo chodzi do kogoś kto jest bardziej ludzki i przepisz się. Może jakaś nowsza przychodnia na nowszym osiedlu - będą mieć do tego dobry sprzęt. Głowa do góry, próbuj.