Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klakowska84

Prosze o pomoc...boje sie ze mam zatrucie

Polecane posty

W pon bylam u gina, wszytsko wyniki moczu dobre-brak bialka, cisnienie mi zmierzyl 143 na 78 - wysokie? we wtorek zauwazylam puchniecie stop, dodam ze od tyg bola mnie dlonie ja zaciskam piesci, kostki na nogach mi zanikly i palce od nog sa grubsze i widac ze stpy sa spuchniete, ale czytalam ze przy zatruciu one puchna mocno i szybko a u mnie sa caly czas takie same, dodam ze pod kostka te spuchniecia sa bolesne(nie mocno) jak je przycisne...I sama nie wiem ale lataja mi swietliki przed oczami.... zaraz bede dzwonic do gina, ale nie mam do niego zaufania ostatnio i boje sie ze to zlekcewazy.... ja wiem czasami puchna nogi tym bardzoej ze zaczal mi sie 35 tydzien..ale sie martwie... a jak powie ze to normalne?

poczytaj sobie o zatruciu, opuchlizna to nie jedyny objaw, a puchnięcie w 35 tc to norma, bez paniki :)

dziewczyno a co my mamy ci tutaj poradzic? Przeciez nie siedzi tutaj żaden gin a przynajmniej o tym nie wiem. Dziwi mnie ze chodzicie do gina do ktorego nie macie zaufania. Zamiast sie zebrac i isc gdzies na prywtana konsultacje z innym lekarzem jak masz jakies obawy to ty piszesz na forum gdzie nikt nie bedzie w stanie dac ci jakiejkolwiek diagnozy.