Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onamola

jakie body najlepiej sprawdza sie u noworodka? -pytanie do mam

Polecane posty

Gość onamola

czy zapinane z tylu/przodu czy z klapką a moze zakladame przez glowke ile tak naprawde trzeba kupic sztuk ?

ja tam daje sobie rade bez problemu z body klasycznymi zapinanymi tylko w kroku, czyli zakladane przez głowke. Najlepsze sa kupowane w tesco, nie jestem pewna czy nie sa to przypadkiem firmy cheeroke. W kazdym badz razie cena jest idealna, sa pakowane np po 6 sztuk, są z bardzo dobrego gatunkowo materiału, nie pruja sie itd. Mam tez rózne body kupowane na sztuki w drogich sklepacjh i zawsze cos z nimi nie tak. Polecam równiez spiochy z tej samej serii, sa cale rozpinane i wygodne. Poza tym są z róznymi fajnymi motywami.

Ja mam takie całkiem rozpinane, wg. mnie są najlepsze :)

podzielam zdanie- spiochy super ale te bodziaki po kilka w paczce to 100 % bawelna??? bo dla noworodka tylko takie!!! ja mialam przez glowe ale wolalam rozpinane z przodu..teraz jak jest wieksza to mi w supie wszystko jedno:)

Gość anangel
Ja mam takie rozpinane z przodu i są super. Uważam że najlepsze dla kilkudniowego szkraba bo przynajmniej dodatkowo się nie stresuje zakładaniem body przez główkę.

Gość nic z krowim mlekiem
rozpinane z przodu sa najwygodniejsze. jak przez głowe to tylko z duzym rozgiągliwym otworem na glówke. jak dziecko jest wieksze to juz bez znaczenia, choc do lekarza zawsze zakladam rozpinane po całości, zeby mała nie zaczela czasem krzyczec. nie kupuj zapinanych z tyłu, dziecko lezy na guzikach, po co na sobie je odgniatac na pleckach

Gość Dzień dobry.........
na początek może lepiej rozpinane z przodu, a po ok.2 tygodniach lub 1 miesiącu możesz zakładane przez głowę. Te z klapką są super na początek. I te z Tesco firmy cherokee są naprawdę godne polecenia. Moje dzieci ubieram tylko z tej firmy - ceny przystępne a jakość naprawdę dobra.

Gość beya
U mnie sprawdzily sie body rozpinane z przodu... w szczegolnosci na poczatku, kiedy dzidzius byl malutki

Gość beniaaa.
Body rozpinane z przodu są świetne, tak od 2 miesiąca życia body przez główkę.

Gość piekneone
absolutnie przez główkę! Czy miłe byłoby wam czucie napy na gołe ciałko??? Och,te matki,które chca rozpinane przez srodek czy przez boki w ogle nide mysla o dziecku,tylko o sobie!Dziecko to nie skrzacik co sie zaraz złamie przy zakładaniu,z reguły bardzo rozciagliwych,bodziaków przez główke.

ja bardzo lubilam takie kopertowe, zapinane z przodu, na nich akurat dziecko napow nie czuje... dla poczatkujacych mam sa super, ale z zakladanymi przez glowe tez nie ma wiekszych problemow, kwestia przyzwyczajenia...

Gość jestem w 17 tyg
upuuu

bron boze zapinane z tylu, nie pzrez glowe, najlepsze na zatrzaski rozpinane na calej dl badz kopertowe, chociaz kopertowe lubia siew yciagac w roznych kieunkach :D pozniej po ok 2-3 mcu jzu pzrezz glowe sie nadaja, ale chyba nigdy nie sa praktyczne zapinane z tylu :/ a te przez glowe tez najlepiej z zatrzaska, bo te z zakladkami lubia sie rozciagac pod szyja i brzydko wygladaja

Gość jestem w 17 tyg
dajcie jakis przykład np na allegro---pplisss takiego body zapinanego na calosci-co bym na 100 % wiedziała

dokladnie takie jak aaa buba podala :) takie sa najpraktyczniejsze dla maluszka

Gość jestem w 17 tyg
aha ,czyli za takimi bede sie rozgladac a jak radzicie -ile jakich kupic rozmiarów? np tego najmniejszego rozmiarku

Zaryzykowałabym kilka najmniejszych bo dzieci rózne sie rodzą.Moja córka dosyc długo nosiła rozmiar 56(waga urodzeniowa 3050).Kup tez kilka na 62 a z resztą poczekaj.W każdej chwili mozesz dokupic.

tez robolam tak jak agnik, jak rodzisz latem to z dl rek kup sobie ze 3 szt body spiochy i ze 2 pajace a reszte z 7 body z kr rek i starczy ewent ze 2-3 rampersy, co do rozm to moj syn ur sie malutki i 56 nosil przez ok 1-1,5 mca wiec sie przydalo ale np jak kupisz 4szt 56 a 3 szt 62 to do 62 dorosnie na pewno a nie zawsze musisz uzywac tych wiekszych, ja np w sumie mialam ok 15 pajacow w wiekszosci tych mniejszych to te wieksze uzylam tylko awaryjnie jak nie zdazylam wyprac tych malych czy nie wyprasowalam itp a potem dorosl i do tych wiekszych :)

Gość podnoszee

z tyłu-porażka, ja mam praktycznie wszystkie zakładane przez główkę, ale mam jedne takie zapinane z przodu po całej długości-je najbardziej lubię ;) szczerze mówiąc ile? Nie wiem mam z 10? i to czasem mało. A pranie robię codziennie

Gość my od poczatku mamy
Tylko zakladane przez glowke i swietnie sobie radzimy.mamy jedno kopertowe,ale go nie lubie,lezy awaryjnie jakby zabraklo.

Gość Damian i Asia - no bo tak
Kopertowe.