Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goliat gold

czy jestem w ciazy?? , TEST ....

Polecane posty

Gość goliat gold
czemu potakiwac? ja naprawde mam problem i sie boje ze jestem w ciazy :O

Gość Kaśkaaaaaaaaa
Prawie na bank NIE jesteś w ciązy, a okres spóźnia Ci siędlatego bo za bardzo sie stresujesz a wiec luz

Gość goliat gold
kaska ale ja okresy mialam juz dwa od czasu ostatniego sexu... ale wiesz.. nadal sie boje

Gość Rogaty Szczur
To trzeba było pomyśleć, zanim się komuś nadstawiło dupę, do takich spraw trzeba dojrzeć i się przygotować, zdobyć odpowiednią wiedzę. Oto, co mówi Google i ginekolog: "Czy okres w ciąży rzeczywiście występuje? Jeśli tak czy może on wyglądać jak normalny okres tzn. trwać pięć dni i być równie obfity? W jakim okresie ciąży kobiece piersi zaczynają rosnąć? Bardzo proszę o odpowiedzi na te pytania. Z góry dziękuję. Ania Droga Aniu, W czasie ciąży kobieta nie miesiączkuje. Jeśli występuje plamienie, jest to stan zagrożenia ciąży (objaw poronienia zagrażającego) i wymaga diagnostyki oraz najczęściej pobytu w szpitalu. Takie plamienie wynika ze zbyt małego stężenia progestagenów (hormonów odpowiedzialnych za prawidłowy rozwój błony śluzowej macicy ciężarnej – doczesnej i później za stan kosmówki oraz łożyska). W późniejszym okresie ciąży krwawienie może też być związane z występowaniem łożyska przodującego lub przedwczesnym jego odklejaniem się. Dlatego w przypadku krwawienia z jamy macicy w czasie ciąży kobieta powinna jak najszybciej zgłosić się do swojego lekarza prowadzącego. Ten wykona USG, sprawdzi, czy z rozwijającym się dzidziusiem jest wszystko w porządku, włączy odpowiednie leczenie." I już nie zawracaj ludziom głowy swoją niedojrzałością.

Gość massakraaa
boze jaki zal:| skoro nadstawilas dupe to musisz teraz myslec o konsekwencjach dziewczyno.Rodzice nie mowili Ci o zabezpieczaniu sie i o tym ze z seksem nie ma zartow?jedna chwila przyjemnosci a potem masz problem do konca zycia,no chyba ze usuniesz,ale potem bedziesz cierpiec na koszmarne wyrzuty sumienia. Wiesz co?dam Ci jedna rade.Dojrzej troche do seksu,albo chociaz idz do gina po tabletki i skonczysz z glupotami raz na zawsze

Gość Rogaty Szczur
No bo jak można robić coś i nawet nie sprawdzić, jakie mogą być konsekwencje...

Gość massakraaa
Lepiej bylo dac dupy a potem biadolic ze jest sie w ciazy bo okres sie spoznia.Ale tak to bywa u zwyklych niemyslacych pustakow

Gość xtreasurex
goliat gold wiesz co jestes glupia, masz okres, robilas pelno testow i sie zamartwiasz tym ze jestes w ciazy pss... moze bys zastanowila sie jakie inni ludzie maja przypadki, kochalam sie z moim chlopakiem dokladnie 23 dni temu, zawsze uzywalismy zabezpieczenia, ateraz spoznia mi sie okres, i myslisz ze zrobilam jakikolwiek test? nie! poprostu wiem ze podczas pierwszego razu sa tam jakies zabuzenia hormonalne czy cos i okres moze sie spoznic lub przez caly tydzien nie wystapic.

Gość patrya
jak sie ciesze jestem w ciąży ja nie robiłam testu ale byłam u ginekologa.Jutro rodze strasznie sie denerwuje!!!

Gość Glori
Dziewczyny mam pytanie okres powinnam dostac 2 marca a dzien przed wspolzylam z moim chlopakiem niestety bez zabezpieczenia (stosunek przerywany). Do dzis nie mam okresu :( Strasznie sie stresuje... Boje sie isc po test bo jak wyjdzie pozytywny to sie chyba zabije. Nie mam zadnych oznak ciązy ale one odrazu nie beda. Jak sadzicie czekac czy isc po test??

Gość InnaZNatury
goliat gold... albo się ma okres, albo się jest w ciąży. A ten rzekomy okres nie jest okresem, tylko plamieniem, które jest mylone z okresem. Ale takich przypadków wbrew pozorom aż tak dużo nie ma, przy czym oczywiście internet nieco wyolbrzymia sprawę, bo głównie o tym piszą forumowiczki. I jeśli nie wierzysz nam, to Ci powiem inaczej - do końca Twojej rzekomej ciąży będziesz mieć jeszcze 9 takich okresów...

Gość nowamama123
ludzie patrzcie na daty:P glori nawet jeśli jesteś w ciąży to jeszcze chyba za wcześnie na test

Gość Glori
Nie umiałam z tego stresu i poszlam po test odrazu go zrobiłam. Wyszedł negatywny. Czyli pewnosci jeszcze nie moge miec?

Gość Jukaka
Ja zrobilam test i usunelam ciaze a mam 11 lat i to nie dziwnr