Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kiinguss

Problem z balsamem brązującym

Polecane posty

No więc tak...Używam od jakiegoś 2 tygodni balsamu brązującego z DOVE do jasnej skóry...Na początku wszystko ładnie pięknie...Ale ostatnio zrobiły mi się plamki na nogach i dekolcie...Więc zrobiłam peeling..niestety nie zmyło mi sie całkiem i widać trochę jeszcze plamy miejscami...I chciałam iść teraz na solarium aby wszystko zrównać i mieć ładną opaleniznę..Ale czy to mi sie jeszcze bardziej nie przyciemnią te plamki bo tego sie obawiam..I że będzie jeszcze bardziej widać...??Czy może lepiej jeszcze zaczekać porobić kilka razy peelingi i dopiero iść na solarium?? Jak radzicie??Może któraś z Was wie cos na ten temat lub miała również taki problem...?? Proszę o radę...:]

Gość zejdzie po kilku kąpielach
:-)

Gość elle_
No kurcze, to mnie załamałaś. Ja właśnie od wczoraj zaczęłam używac tego balsamu, ale po przeczytaniu Twojego postu jestem przerazona... :(

Gość i dobrze że
jesteś przerazona , tez go używałam , na początku bajka , piękna lekka naturalna opalenizna a po jakimś czasie.... wyglądałam jakbym się nie myła i to pomimo pilingów , po prostu schodzi nierównomiernie , feeeeeee , ni chcę juz takich wynalazków na oczy widziec

Nie no wiesz tak to on nie jest wcale az taki zlt tylko trzeba uwazac zeby tej opalenizny tak za mocno nie \"drapac\" w kompieli itp...Bo sie troche zmywa ale tylko troszke reszta rostaje i plam az tak bardzo nie ma...A na nogach mialam bo mi chyba nie do konca dobrze wyschnął a ja juz ubieralam sie itd :/

Gość elle_
No to zonk... A tak się nastawiłam pozytywnie na ten balsam, teraz to jestem w kropce i nie wiem czy w ogóle go dalej uzywać...

Gość to zależy
bo samoopalacze trzeba używac oszczędnie i nie za często najpierw peeling, potem balsam nawilżający, potem samoopalacz potem znowu peeling i tak w kółko złuszczac i smarowac na nowo a jak wy robicie 50 wartw z samoopalacza to nic dziwnego że tynk wam po jakimś czasie cały odpada w sumie samoopalacz dwa, trzy razy w tygodniu z jednodniowym odstępem pomiędzy to maks

Gość jurajska25
ale dziewczyny nie pisza o samoopalaczu tylko o balsamie brazujacym, a ten jest delikatniejszy. ja osobiscie nie uzywalam balsamu brazujacego z dove ale moja kolezanka ma bardzo niemile wspomnienia, ten balsam zrobil jej zacieki na ciele w trakcie deszczu:/ a ze niektore ubrania poszly do kosza to juz inna bajka

Gość dove jest do kitu
lepszy jest johnson holiday skin

Gość bellergot
johnson jest super! nic nie zniszczysz sobie po kilku dnaich widac efekty!!!!!

Gość jurajska25
ja mialam kiedys ten z jonhson ale na dzien i zadnych blam nie zauwazylam, w sumie zbrazowienie tez bylo ledwo co widoczne i co mnie w nich wkurzalo, rolowal sie

Gość ja narazie testuje balsam
Sopot! zrobilam piling, nalozylam zwyklym balsam i dopiero brazujacy. Po drugim zastosowaniu widze sliczne efekty ale zobaczymy jak bedzie schodzil....

no wlasnie jak wy robicie te pilingi bo przeciez jak przed kazdym nalozeniem to chyba za czesto no nie?

powiedzmy tak: nakladam dzis na noc wiec robie piling i jutro na noc tez chce nalozyc wiec co znow robie piling?

no halooo