Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za okropnosc777

BŁAGAM POMÓZCIE MI! MAM 25 LAT I ROZSTEPY NA BIUSCIE ORAZ OBWISŁY BIUST ....

Polecane posty

Gość co za okropnosc777

obwisły jak u starej baby :(masakra poprostu ..jestem młodą i szczupłą dziewczyną a piersi mam okropne..nie wiem czemu w wieku 25 lat mam piersi cale w rozstepach skoro nie rodziłam ani nic,,,i obwisłe jak u starej baby:( jak moge sobie pomóc..błagam poradzcie coś ..przyznaje ze chodze za czesto bez stanika bo tak wygodniej ..a moje piersi są sflaczałe i nie jędrne..jak moge im pomóc..nigdy nie stosowalam zadnego kremu na biust ani nic..juz nie wiem co robić..

Gość no zadbaj o siebie i tyle
Wspólczuje w tym wieku. Ja mając 45 lat nie mam ani jednego rozstepu.

Po pierwsze zapraszam tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3598567&start=960 (pod biustem mierzysz baaardzo ciasno i na wYdechu, w biuście luźno bez stanika i w najlepiej dopasowanym miękkim biustonoszu - podajesz większy wynik). Skoro Ci wygodniej bez stanika to znaczy, że nosisz zły rozmiar - dobrego biustonosza się praktycznie nie zauważa ;)

Gość co za okropnosc777
best bra a więc podaje dokładne wymiary. Ja od dawna wiem jak sie mierzy dobrze biust ale nosze złe staniki bo naprawde u mnie dobrych sklepów brak :( Oto wymiary pod biustem :75 cm w biuscie : 97 cm nosze na codzien 75 d .

Gość rt667
nosisz dobry stanik wg wymiarów raczej:)

Nosisz zły stanik, o za szerokim obwodzie - on nie podtrzymuje piersi. Miseczka też jest za mała - na 97 w biuście przy obwodzie 75 jest co najmniej E, jak nie F. Radzę sięgnąć po brytyjskie 70F (32F) w ściśliwcach, a w stanikach rozciągliwszych 65G (30G). Odpowiedni wątek: http://tiny.pl/lsbx W polskiej rozmiarówce możesz próbować 70H, ale obwód może być za luźny... Zakładając stanik wygarnij solidnie piersi spod pach do miseczek i skróć ramiączka - w zlych stanikach tego często nie robimy! Sprawdź, czy wszystko ok kierując się tą stroną: http://besame.blox.pl/2007/02/Stanikowo-poradnikowo.html Pozdrawiam :)

na ok 100 w biuście śmiało wystarczy D lub DD nie chce mi sie mierzyc ile mam pod biustem, ale ja nosze 70 D, lubie ciasno pod biustem ;) a w biuście mam dokładnie 101 i dziewczyno nie chodz bez biustonosza, brrrrr ja rano pierwsze co zakładam, to biustonosz ;) kup dobry biustonosz poprzez internet, na Allegro/ sklepy internetowe (jeśli w swoim miejscu zamieszkania nie ma dobrych sklepów) troche masażu, dobre serum ujędrniające i bedzie ok :)

Gość w tym wieku rozstepy
nie wierze..

Gość rozstępy niestety bardzo czest
pojawiają sie u dziewczyn w wieku kilkunastu lat, ktorym zaczyna dosć szybko rosnąć biust a skóra za tym nie nadąża.:o

Ashley79, co Ty robisz z 10 cm biustu, gdzie go upychasz? 70D jest na max 90 cm w biuście i jest za małe już na mnie z 94 w biuście. Na 100 w biuście przy obwodzie stanika 70 (obwodzie STANIKA!, nie przy wyniku pomiaru pod biustem) jest 70I-J. Przeczytaj ten post i sprawdź czy nie robisz podobnie: http://tiny.pl/5pmz I zobacz, co się dzieje, jak porządnie wygarniesz piersi spod pach do miseczek i skrócisz ramiączka ;)

Gość młoda wdowa...
mniej żrej!

Gość gość
polecam zabiegi laserem frakcyjnym, mi pomogły miałam rozstępy na brzuchu po ciąży i zwiotczałą skore, po 3 zabiegach rozstępy są prawie niewidoczne a skóra jest jędrniejsza, ja chodziłam do kliniki Amaryllis, polecam

Gość gość
Nie wiem jak może ci być wygodnie chodzić bez stanika przy tak obwisłych piersiach jak twierdzisz? I pewnie fatalnie to wygląda