Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszły spać

Rzeczywistość i Jacuś zapraszam na bitwe

Polecane posty

Jacku Ja sie licze z tym,że przecietna dziewczyna nie ma u Ciebie szans. Ale dlaczego mnie tak nie lubisz? Czy powodem może byc fakt, że obserwując Twoje zachowanie jestem prawie pewna, że masz problemy z zaadoptowaniem się w realnym świecie i słowo rzeczywistość wyrywa Cie boleśnie z fikcyjnego obrazu jaki sobie (Twoim zdaniem) zbudowałeś na cafe? Czyli męskiego, przystojengo, dorosłego faceta? O to chodzi o to słowo RZECZYWISTOŚĆ. Aż tak boli?

a czy ja powiedzialem ze cie nie lubie?:o najpierw piszesz na czarno pozniej dowartosciowujesz sie na pomaranczowo kto tu ma krzywy obraz rzeczywistosci ?:o

Gość aaaaaa czemu
taaaa komiczne a skad wiesz? rzeczywistosc przeslala Ci fotke? hehe pewnie przeslala Ci fotke swojej seksownej kolezanki a Ty wierzysz ze to jej zdjecie... w swiecie wirtualnym nic nie jest pewne i kazdy moze oszukiwac naiwniaku

Umowmy sie tak. za każdym razem jak ktoś Ci w gimnazjum dokuczy, chłopcy znów nasraja Ci do cazpki, zrobią w kibelku wodnika szuwarka czy inne takie tam chłopiece psikusy i byłoby Ci źle to dawaj na ten topik i ja Ci zaraz rozładuje emocje pokazując,że nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło byc gorzej:-)Ok?

juz widze jaka ona jest atrakcyjna wysyla foty jakis lasek z fotka.pl i sie kurwa lansuje kosztem innych :o

Komiczne poszły spac to ja z moim kumplem Jackiem wczoraj bo sie kłócilismy na innym topiku do 12 w nocy chyba:-)

do bylych krajow zsrr bylo napisane :o nawet czytac nie umiesz:o co wy w tej firmie eksportujecie polskie prostytutki ?:o

nie wysyla fotek lasek, bo to widac... to nie sa jakies pozowane zdjecia itp poza tym bardzo pasuje do tego, co kiedys o sobie pisala....

Przepraszam naprawde nie doczytałam bo jestem w pracy. To tam gdzie tatus Twój chodzi tez żebys miał na zabawki :-)

ojej jak ma nie pasować, ściągnęła jakieś foty opisała co jest na zdjęciach + dobra bajerka i efekt jest z reszta bardzo marny :o

no nie dziwie sie ze nie doczytałaś w końcu jesteś zajęta obrabianiem knazki pana prezesa :o

Gość poszły spać
jestem chwilę mnie nie było

Gość aaaaaa czemu
moga byc autentyczne ale moga nie byc jej... tylko jej kolezanki :P

mogą i co z tego? po co mialaby wysylac kolezanki? kim ja dla niej jestem?

Gość aaaaaa czemu
kims komu chce zaimponowac (nie tylko elokwencja ale równiez wygladem)...

Gość bla bla bla blaaaaaaaaaaaaa
ale pierdolenie

Przepraszam Jacusiu ale wczoraj juz musiałam wyjść z pracy a potem miałam inne zajęcia. Ale teraz jestem przez godzinkę więc jak cos to dawaj:-)

Komiczne Przeciez wiesz,że to moje zdjęcia jak bym miała Ci zaimponowac wyglądem to bym Ci wysłała zdjęcia ognistej, ciemnej brunetki bo czytam co piszesz i wiem,że za takimi przepadasz:-)