Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luliba

worki pod oczami

Polecane posty

macie problemy z workami, a może raczej z worami pod oczami? dla mnie to była zmora. co dzień tona korektora. poszperałam więc w necie, popytałam. i dowiedziałam się o nowości Erisa kremik po d oczy - prosystem home care. seria jest rewelacyjna - takie moje zdanie. zawiera wyciag z pereł. ehh.. sama przyjemność stosowania. a przy tym widać efekty ;] macie z nim doświadczenia? a może też byłyście na zabiegu?

Byłam na zabiegu żurawinowa harmonia w instytucie Eris przed ślubem. Wyszłam wygłaskana, zrelaksowana i z piękną twarzą. Ja mam problemy z naczynkami, a tam mi doradzili i dobrali odpowiednie kremy do mojej cery. A na worki po oczami - masuję je kostką lodu zawiniętą w chusteczkę higieniczna.To pobudza krążenie.

Byłam na zabiegu żurawinowa harmonia w instytucie Eris przed ślubem. Wyszłam wygłaskana, zrelaksowana i z piękną twarzą. Ja mam problemy z naczynkami, a tam mi doradzili i dobrali odpowiednie kremy do mojej cery. A na worki po oczami - masuję je kostką lodu zawiniętą w chusteczkę higieniczna.To pobudza krążenie.

z tego co wiem te rozne wyciągi z perły są bardzo dobre na blizny i takie inne...