Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M jak MAMA 21

Jak u Was z seksem w czasie ciąży...?Mam pytanie czy

Polecane posty

podczas ciązy można uprawiac rózne rodzaje seksu? Ja mam zwiekszona ochotę w ciązy na seksik.Jestem w czartym miesiącu i waże 50 kg w sumie dwa kilo przytyłam i te dwa poszły mi w biust.Jestem bardzo drobna i prawie mi brzuszka nie widac .Często bardzo uprawiamy z narzeczonym seks i byc może za dużo kalorii spalam ...Mam tez nadzieję że zarówno miłośc francuska jak i inne rodzaje seksu np.analny nie wpływaja negatywnie na przebieg ciązy?Pytam całkiem na poważnie choc wiem że to bardzo intymny temat ...

Gość jak ci lekarz nie zbronil to
mozesz sobie robic cop ci sie podoba. Gorzej jednak jak po seksie pokażą sie jakies plamienia albo skurcze wtedy biegiem do gina.

no wlasnie... jesli ciaza przebiega prawidlowo to nie ma przeciwskazan. Ja np mam zakaz na cala ciaze. Zapytaj lekarza przy nast wizycie :)

jesli nie ma przeciwskazan to jaknajbardziej...ja tez niestety cala ciaze maz \"na drugiej wersalce\" ale ciaze donosilam i corcia ma juz 15 latek :)

dziękuję bardzo za odpowiedzi bo mam mały dylemat więc przy okazji nastepnej wizyty zapytam lekarza .

Gość też miałam ogromna ochote
na sex w drugim trymestrze

Gość tak tylko
Ja miałam niestety zagrożoną ciąże od początku, ale gin mi powiedział że jak mam straszną ochotę na seksik to owszem ale bez szaleństw:) żadna przyjemność:(