Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Axxel

Dlaczego nie lubicie blondynów?

Polecane posty

"A... rozumiem. Za często spławiano cię tekstem : pozostańmy przyjaciółmi" prawie :D tzn kobiety, ktore ja brałem zaprzyjaznialy sie z moją konkurencją :P

Gość Axxel
Ja bym chcial miec ciemny zarost, mam za jasny ;/ mam nadzieje, ze bedzie ciemnial ;) A skad takie stwierdzenie, ze blondyni nie sa dla blondynek?

Gość lubiąca blondynów
w moim przypadku to stwierdzenie sie sprawdza - zawsze miałam facetów blondynów a jestem brunetką, moja przyjaciółka blondynka miała brunetów

Gość lubiąca blondynów
subtelne panienki - cos w tym jest :-) :-) :-)

wikingowie w większości blondyni , raczej panienek nie przypominali

Gość Imaginacja18
Ciemny blondyni mi się podobaja : )

Gość lubiąca blondynów
niebieskie oczy + blond włoski to idealne połączenie :-D

Gość
a mi sie blondyn kojarzy z takim typowy wieszniakiem jak w filmach co przerzuca siano napolu ze swinska opalenizna rozowa fuuu, sorki blondyni, nie mm osobiscie nic do was ale samo to skojarzejie mnie odstrasza ... tak juz mi sie w podswiadomosci osadzilo jakos, daltego moj maz jest czarnowlosym czanrogórcem z pienymi brazowymi czami ahhhhhhhhh

Gość malamirabelka
dokladnie :) idealne..

Gość ritta87 co porabiasz
czyzbys byla z krakowa? :> i blondynka?

Ja przejechałam się na kilku brunetach.. Oni uważają się właśnie tacy świetni, męscy i najlepsi.. to przez ten stereotyp bruneci czują się lepsi.. Moim zdaniem blondyn to właśnie posiadacz duuużego serducha, ładnych oczek i takich cech jak: kochliwy,uczuciowy,zaradny,fascynujący, wspaniały,rodzinny, z dużym serduchem ;)

Gość Axxel
"Blondyni maja słabe geny, sa bardziej podatni na choroby, słabsi fizycznie i psychicznie i mało męscy." Z tym ze malo mescy to sie najpredzej zgodze, no ale tak samo jak blondynki wygladaja jak dziecinnie, tak i blondyni wygladaja bardziej chlopieco niz mesko. No ale skad taka news, ze maja slabe geny albo ze sa bardziej podatni na choroby? Robilas badania? :D Ja akurat choruje od swieta, jestem zahartowany, nawet katar mnie nie bierze ;] albo np. zeby - nigdy nie mialem zadnych plomb, nie mialem wiercen ani nic. Kazda wizyta u dentysty konczyla sie na tym, ze mam idealne, mocne zeby. I do dzisiaj mi sie nie psuja ;) A psychicznie? Znowu nie wiem skad taki wniosek. To ze blondyni wygkladaja czesto niewinnie i delikatnie to jeszcze nic nie oznacza ;]

Gość malamirabelka
zgadzam sie z MyLittleOne .. oni uwazaja sie za najwspanialszych i najseksowniejszych.. a mnie w facetach najbardziej przyciaga calosc tzn twarz, glownie oczy i budowa ciala, nie lubie napakowanych.. no i naprawde nie ma znaczenia kolor wlosow, a powiem nawet,ze bardziej mnie pociagaja blondyni.. ciacha!!

Blondyn też może posiadać super ciemną karnację ;) W wakacje mój misio wygląda ślicznie.. błękitne oczka + włoski blond to jest coś ;) No cóż.. Co 3 brunet okazuje się chamem,prostakiem i bezdusznym *ujem ;)

Gość Axxel
Ale w czym slabsi? I skad to niby wiesz? :D

Gość Axxel
Ja mam ciemny blond, niebieskie oczy tylko jeszcze opalenizny mi brakuje xD

Gość Axxel
Ale pokaz mi gdzie jest to napisane. Tak to i ja sobie moge takie glupoty wymyslac. Slabe geny xD

Axxel, w genetyce jest napisane. Jeśli blondynka urodzi dziecko brunetowi to genami dominującymi beda jego geny i dziecko bedzie ciemne. Oczywiście jest bardziwj skomplikowane bo moge siewmieszać geny przodków.

Gość Axxel
No ale czy slabosc genu przeklada sie na slabosc fizyczna i psychiczna tak jak to Justynaa pisze? ;] O to mi chodzi. O fakyczna slabosc, a nie genow.

Gość ja ja jaaaa uwielbiam blondynó
w a sama wcale "ciemna" nie jestem. odkąd pamiętam, moją uwagę na ulicach przykuwają blondyni o niebieskich /jasnych oczach. zwłaszcza ci ciemniejsi blondyni.... a jeśli do tego mają okulary - pójdę na koniec świata ;). totalna bzdura z tym, że blondyni na brunetek, bruneci dla blondynek. udowodnione naukowo, że bardzo często fiz. ludzie dobierają się pod względem podobieństwa zewnętrznego. ba! ludzie nam podobni wydają się bardziej atrakcyjni niż ci odmienni. byłam na wymianie w de. napatrzyłam się na turków, włochów, arabów :O...od tego momentu jakoś do( polskich) brunetów mnie nie ciągnie. i to prawda że kiedyś zabraknie blondów i niebieskich oczów. już dominującą barwą oka w europie jest brązowy. 🖐️

Gość ja ja jaaaa uwielbiam blondynó
i niebieskich oczu *

Gość DO ja ja jaaaa
a sama jak wyglądasz skoro piszesz że nie jesteś ciemna?