Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Axxel

Dlaczego nie lubicie blondynów?

Polecane posty

Gość Axxel
Ja mam 1,80 i 75 kg. Planuje jeszcze przytyc, ale nie wiem czy to bedzie dobre ;)

Gość Axxel
Dokladnie, takimi blondynkami rzygam. Ale sa nieraz fajne naturalne, bez solarium, naturalne. Znam z widzenia taka jedna. Podoba mi sie, ale jest niziutka :(

jak będę ważył 84 kg to mi wystarczy i pierdole jak komuś się nie będę podobał to wali mnie to obecnie mam 80 kg :O

solarium jest ok - ale delikatne tipsy sa ok, ale nie jakies szpony, tylko takie ktore po prostu wygladaja jak ladne pzanokcie.. róż tez moze byc, ale z umiarem

Gość ja ja jaaaa uwielbiam blondynó
no albo odwrotnie, chudość wzmaga wzrost bo swego czasu miałam do czynienia ze 193cm, ale chudy nie był, przez co, stwarzał raczej wrażenie olbrzyma (w sensie, bycia potężnym - grrrr :D), a nie dryblasa. sporo ważysz, ale miśki też są fajne...albo to kwestia mięści, bo waga to raczej mało reprezentatywna bywa.

"obecnie mam 80 kg" jak nie sikasz przez pol dnia i 2 dni kupy nie robisz :P

"sporo ważysz, ale miśki też są fajne...albo to kwestia mięści, bo waga to raczej mało reprezentatywna bywa." eeee to 15 lat silowni, nie miśki :)

no i co że jest niziutka ? ps: ściema, że w łózku się wyrównuje ;)

Gość Axxel
Dobre dla mnie, bo widze, ze juz przy tej wadze mam troche cialka. A jakbym mial 5 kg wiecej wazyc to roznie moze byc... Ale i tak dobrze, bo cwicze przede wszystkim rece, bo chce sobie ladnie miesnie wyrzezbic. No i brzuszki robie, bo tam najwiecej przybywa :( A jak juz sie zegne, czyt. usiade, to mi sie fald na brzuchu robi :( chociaz na stojaco tego nie widac. Dobrze byc postawnym, ale z kolei zeby nie przesadzic z tym ;)

ja lubie filigranowe kobitki... oczywiscie te wyzsze tez, byle nie wyzsze ode mnie :)

łe tam, możesz mieć nawet ze dwa taki fałdy :P a jednak preferuję za dużo niż za mało kg....nie wiem dlaczego, po prostu w sytuacji jak jest więcej ciałka u faceta, bez obaw można z takim szaleć :classic_cool: (znaczy, że się nie połamie) - chociaż, wiem, że to prostackie myślenie ;)

Gość Axxel
W sumie mi nie przeszkadza az tak, ale przez ten wzrost wyglada na mala dziewczynke ;) znam ja z widzenia, z buzki jest ladna i taka troche zadziorna, nie wiem czy jej w oko nie wpadlem, bo nieraz mnie wypatruje, a raz nawet zagadala ;)

Komiczne, chyba w złym znaczeniu używasz słowa filigranowe ;) Bo filigranowa to nie niziutka, a szczuplutka, droba, zgrabna itp. bo przecież 160cm i 80kg nie nazwiesz filigranową, prawda :) ?

to bierz sie za nią, a nie sie zastanawiasz... nie mysl - działaj Axxl

ja jem i cwicze :) a jutro lub w niedziele kupuje sobie kreatyne i odżywke :)

Uzywam w dobrym, gdy niziutkosc jest jedną z cech, ktorą nalezy spelnic, by byc filigranowym... raczej szczuplutka kobitka 185 cm nie bedzie filigranowa? A ja nie nawiązywalem bezosrednio do wypowiedzi Axxela, tylko rzucilem luźną uwage, jedynie wywołaną jego dywagacjami na temat niskiego wzrostu

"a jutro lub w niedziele kupuje sobie kreatyne i odżywke " i bardzo słusznie :) jeszcze cos przykoksujesz i moze będą z Ciebie ludzie :P

Gość Axxel
Rozumiem Cie ;) bo niektorzy rzeczywiscie sprawiaja wrazenie, ze moga sie zlamac ;) W sumie ja tez jeszcze 2-3 lata temu bylem szczuply, ale z wiekiem to nadrabiam i jest dobrze ;) bedac bardziej postawnym czuje sie bardziej mesko i pewnie :) no i byle leszcze nie podskoczy :P a te faldy dobijaja ;D w sumie nigdy nie mialem plaskiego brzucha. Musze popracowac, zeby go troche zmniejszyc. Tzn. niekoniecznie od razu kaloryfer wyrabiac, ale zeby byc po po prostu szczuplejszym w tym miejscu ;) bo jak sie najjem to wygladam jak w ciazy ;D komiczne - no wlasnie nie wiem ;) zaczalem niedawno cwiczyc, bo ostatni raz z miesiac tem cwiczylem :/

ok ok filigranowa to delikatna i droba w sensie szczupła (wedle słowników dostępnych w necie). wysoka kobieta może być filigranowa, podobnie jak niska może nią nie być, chociaż oczywiście 185cm to wyklucza. ale jak na kobietę to już bardzo :O wysoka.

nie miał być tej emotki: :O ;) :P

ja nie jestem szkieletorem :O i nie chce się z koksowac jak przytyje z 4 kg to mi wystarczy :)

Gość Axxel
Justynaa - to do mnie z tym Alexem? ;) A kreatynki nie warto brac, tzn. jak chcesz szybko przytyc to jest dobra :) ale jak widze wokol mnei takich co po 2 tygodniach maja taaaaki przyrost masy i wygladaja jak klocki to ponownie chce mi sie rzygac xD Jesli juz brac to ostroznie zeby nie przesadzic ;) Ja tam wole naturalnie :) A za ta blondyneczke moze i bym sie bral... tyle, ze nie mam juz z nia kontaktu teraz... moze na drugim roku ;) chyba, ze mi sie wydawalo, ze sie mna zainteresowala :) zreszta byla jeszcze jedna z blond pasemkami, raz wydawalo mi sie, ze sie we mnie gapi, ale ogolnie jak mnie mija to sie nie patrzy nawet, wiec... ;)

dla mnie filigranowa to niska, szczupla, zwiewna i przede wszystkim sprawiająca wrazenie takiej miniaturki - jak laleczka :D

niekoniecznie budowa, tzn. owszem, ogólnie mężczyźni mają często problemu z chudością. mój brt też jest wysoki i był chudy, ale odpowiednia dieta i ćwiczenia czynią cuda :). chyba dużo biała trzeba jeść ? albo on tak przynajmniej robi, też ma odżywki i później to zamienia na mięśnie (podnosi ciężary).

Gość Axxel
komiczne - dokladnie, dobrze mowisz :)

"ale jak widze wokol mnei takich co po 2 tygodniach maja taaaaki przyrost masy i wygladaja jak klocki to ponownie chce mi sie rzygac" chyba Ci sie z omnadrenem pomylilo :P

Gość Axxel
Podobno dobrze jest podczas cwiczenia popijac mleko zamiast wody ;) ale to moze tylko mit ;)