Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Axxel

Dlaczego nie lubicie blondynów?

Polecane posty

Gość ja ja jaaaa uwielbiam blondynó
ja nie jestem ani blond ani brunetka. ciemny rudzielec ze mnie (fachowo to bursztynowy kasztan). a oczy mam szaro-żółte. nie mogę znaleźć tak na szybko mojego typu w necie, ale nawet podoba mi się ten pan http://cache.daylife.com/imageserve/0fKs2bF6eQckt/340x.jpg - a gdyby był brunetem o ciemnych oczach nie wiem czy jakiekolwiek pozytywne emocje by we mnie wzbudzał. no i + dla blondynów za ten fajny meszek na ciele :D, zamiast sierści ;)

crem - nie dosc ze za malo wazysz, to masz fatalne geny :P stary - Ty masz przesrane

moim zdaniem blondyni powinni się wiązać z rudymi :P i blondynkami, coby "jaśni" nie wygineli :)

wysoki blondyn - musi być :) chociaż z tym to już gorzej na ulicach.

crem - w Twoim przypadku to tez wada... bo kazdy od razu przyznaje Ci bardziej męskie cechy... I potem przezywa wiekszy szok, gdy orientuje sie, ze ma do czynienia z takimi kalesonami :P Ps i z wzrostem mozesz sobie wyskakiwac - zero kompleksow z mojej strony

a ile masz wzrostu komicznie? (dziwny nick)

aaa, to w sumie też już "prawie" wysoki jesteś, tak tylko pytałam.

192cm, to już bardzo wysoki :),

akurat wizualnie pewnie wygladam na wiekszego, niz np taki patyk crem - ktory jest 12 cm wyzszy a wazy chyba z 15 kg mniej niz ja :)

mniejszy zawsze prędzej przytyje niż wysoki pozatym ja to mam w genach że grubym nie będę :)

no chyba nie jest tak do końca Komiczne :) chudość/szczupłość potęguje jednak wrażenie wysokiego wzrostu. sama mam 174cm i teraz jestem wyraźnie szczupła, przez co zyskałam co najmniej 5 cm, w stosunku, kiedy to byłam 65kg kobietą. chociaż większa waga u mężczyzny jest wskazana :)

Zapytajcie się mojego eks czemu go nie lubię...:P Albo nie wiem...chyba by wystarczyło, żebyście go posłuchali:-o

zaraz wychodze złosliwko - zostalem w pracy, bo po moją miłą jade z jakiegos bankietu ją odebrać

Gość Axxel
Dla mnie kolor wlosow nie gra roli, ale zawsze chetniej ogladalem sie za brunetkami i szatynkami ;) chociaz ostatnio odkrylem, ze niektore blondynki tez mi sie podobaja :)

"no chyba nie jest tak do końca Komiczne" wysoki, ale karykaturalnie chudy... wlasnie jego wzrost wzmaga chudosc... ja w tej chwili waze jakies 95 kg, zredukuje jeszcze za 2 do lata i bedzie idealnie :)

blondynki są ładne, tylko większość u nas w Pl kreuje się na takie dość badziewne (bez obrazy) - za dużo solarium, za bardzo rozjaśnione włosy, za dużo różu itp) :(...a wielka szkoda.