Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Axxel

Dlaczego nie lubicie blondynów?

Polecane posty

"Kogo tak w 2 tygodnie rozbudowało po kreatynie?" To byla kreatyna firmy Organon :P

Gość ja ja jaaaa uwielbiam blondynó
aaa to nie moje rejony :), ja mam na szczęście blisko do Niemców, chociaż i tam blondynów wywiewa chyba...

"ja mam kreatyne firmy olimp ale teraz chce kupic mocniejszą" popytaj o produkty jelfy :P albo La pharmy

No.... TA 'kreatyna' faktycznie działa:D A ja potem ćwicząc mam kompleksy, że macie cycki większe od moich!:P Znaczy się piersi chciałam napisać... :( Masa i masa...pocięlibyście się trochę...lato się zbliża....

ja teraz definicje wlasnie robie :) a crem, to raczej nie ma czego rzeźbić :P

ceram ---Zacznij od diety... :D Kom - wy wszyscy robicie definicję, tylko na plażach tego nei widać:P

Nefa - o jaką rączke chodzi to ja zlapalem, ale nie wiem a propos czego to bylo... Ps REnia Rączkowska sie mowi i ja inteligentny???? Kto Ci takich bzdur naopowiadal? :P Co do kreatyny - crem- na swiecie jest kilka laboratoriow, ktore ja produkują... to w jakiej firmie ją kupisz nie ma znaczenie bo wszystie to tylko konfekcjonerzy - kupuja u producenta i pakują w swoje opakowania... Sa rozne formy kreaty uzaleznione od polaczenia z posrednikami cyklu krebsa, ale tak naprawde wiele sie od siebie nie roznia...

perse - odpowiadam tylko za siebie.. a o diecie nic mu nie mow- jak kiedys napisal swoja to mial tam moze ze 40 g bialka na dzien... i nie wytlumaczysz mu niczego :D

"diete mam już i chcę sobie jeszcze kupic tą odżywe " diete to ma kazdy, ale Twoja jest fatalna... a tym gainerem, to tluszcz zlapiesz a nie miesnie - ilosc bialka znikoma... kup sobie bulka nie gainera

"To było do uzywania maszynki na wspomaganie" maszyny na silowniach - o nie chodzilo :D:D

Co do diety Kom ma rację.... Niestety, gainery Ci nie pomogą, taka juz fizjologia, musisz odpowiednio jeść:P

Noz kurde, wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!! To ze nie jestem blądynkom, nie oznacza ze nie posiadam mózgu... Piłeś coś??O_O

na maszynach się fajnie cwiczy :classic_cool: motyl już mi rośnie :D w sumie masz racje kupie inną odżywe która ma dużo białka :)

Ty pilas :D nie tlumacze Ci o czym pisalem, tylko dlaczego nie skumalem o co chodzi z tą rączką :D

Lece - milego wieczoru, a dla nefy zyczenia, zeby sie przepila zanadto :P

cream ... nie odżywkę tylko żryj białko:D i węgle.... DUUUŻOOO. A białko i gainera sobie jedz swoją drogą...ale na samych prochach nie urośniesz:)

ja wiem o tym ale chce sobie kupic odżywkę aby lepiej wyglądac :) czy to zle że chce dobrze wyglądac :)

Fatalnie. Dobrze wyglądający faceci są okropni! :P Kupuj co chcesz, tylko bialko dobre jakieś wybierz:) Ja tylko mówię, że na samych odżywkach nie urośniesz....