Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annika40

MOJEGO FACETA KRECA FACECI

Polecane posty

Gość Annika40

Moj chlopak przyznal sie do znajomosci i czatowania z chlopakiem wymienili sie numerami telefonow pisali do siebie erotyczne sms-y.Wszystko to ukrywal przedemna strasznie sie bal mi o tym powiedziec on twierdzi ze to bylo tylko"walenie konika"Nie wiem co mam myslec pytalam czy jest gejem powiedzial ze nie.co o tym myslicie.

Gość kkkoooch
Biseksualny...dziwne

Gość bli bli
:O

Gość kkkoooch
może zaproponuje Ci trójkąt i bedzie ci przyprowadzał panów,jesli ci to odpowiada to spoko jesli nie masz problem

Gość Annika40
Dodam jeszcze ze zanim go poznal czatowal z mezczyznami przez kamerke internetowa zapytalam dlaczego to robil odpowiedzial ze z mezczyzna w necie to trwa 5 min ,a by zrobic to z kobieta musialby stracic wiecej czasu.Powiedzial mi ze ten chlopak go zauroczyl ze byl jego najlepszym przyjacielem i wiedzial o nim wszystko.Pozrafili ze soba rozmawiac godzinami,lecz dlaczego ukrywal to wszystko przedemna nie rozumiem. Nasz zwiazek trwa na odleglosc i trwa 5 lat w tym roku mam wracac do polski by zamieszkac z nim lecz po tym wszystkim mam watpliwosci czy wracac.Chcialabym by wiecej osob wypowiedzalo sie na ten temat bo ja jestem wciaz zazdrosna ze poswiecal wiecej czasu dla tego chlopca niz dla mnie.

Gość Ja to widzę tak...
Mojego chłopaka też kręcą faceci. Jest biseksualny. Ale nie miał nigdy kontaktu z innymi chłopakami wiec jestem spokojna. Myślę, że Ty na razie nie powinnaś się niczego obawiać.

Jest biseksualny. No tak, niby nie ma sie czego obawiac, ale ja bym sie troche przestraszyła. Nie wiem czemu. Moje zdanie.

Gość facet ma po prostu sklonnosci
homoseksualne i lepiej zostaw to bo narazasz sie na ogromne rozczarowanie ...:O moja siostra miała takiego faceta i dokładnie tak samo postępował ! A ożenił sie z nią tylko dlatego,zeby ludzie nie gadali,ze PEDAŁ itd ...skandal wybuchł 2 m-ce po ślubie kiedy teżciowa weszła do ich domu podlac kwiatki bo każde było w rozjeżdzie i zastała go z jakimś kolesiem w łóżku ....:O Ewa strasznie rozpaczała :( granica jest bardzo śliska i jesli nie chcesz sie rozczarowac to daj sobie spokój ...oszczędz sobie nerwów i wstydu ....niech on sobie bedzie homo -nie mam nic przeciwko takim ludziom ale niech to robią uczciwie i nie niszczą nikomu życia 🖐️

Gość facet ma po prostu sklonnosci
""Mojego chłopaka też kręcą faceci. Jest biseksualny. Ale nie miał nigdy kontaktu z innymi chłopakami wiec jestem spokojna."" NIC BARDZIEJ MYLNEGO !!!!!powiedz mi gdzie jest ta granica ? powinnas wiedziec,ze nawet twój facet sam jej nie zna bo jest ona baaardzo cienka !Nie masz gwarancji ze kiedys nie wyladuje z jakims w łóżku .

Gość zgadzam sie z powyzej

Gość zerwij z nim zanim cie
skrzywdzi. zboczencom mowimy NIEEEEEE

Gość jezuuu zrozum ze jestes dla
niego tylko przykrywką "aby ludziska nie gadali".!!!! :O matko !zapytaj NORMALNEGO faceta czy rajcuje go siedzenie na czacie z faceniem i trzepanie konia?????????????!!!!!!!!!! Nie jest to z jego strony uczciwe !!!!! na 100000% .... mysl i rób co chcesz ale potem bedziesz płakac ...🖐️

Gość jezuuu zrozum ze jestes dla
zapytałam dzisiaj własnie o to mojego meza i odpowiedział ze to po prostu obrzydliwe !!!!!!!!!!!!!! facet z facetem jeski jest na czacie to gada o dupach albo pracy albo interesikach a nie wali konia ! dziwie sie bardzo ze tobie to nie dało do myslenia! A czy ty jak gadasz z koleżanką to też coś robisz hmm?????

Gość Ja to widzę tak...
Piszcie sobie co chcecie, ale ja kocham mojego chłopaka a on mnie. A to, że rozmawiamy o swoich fantazjach... Kurcze, co z tego, że on ma takie a nie inne... Jezu, ostrzegacie tą laskę, że prędzej czy pózniej jej chlopak moze wylądować z INNYM w łóżku, no tak, ale z INNĄ też może..

Gość a gdybys swojego nakryła z
innym facetem ???????!!!!!!!!!! Dla mnie to byloby cos najgorszego w zyciu :O luuudzie NIE WYOBRAŻAM SOBIE abym miała cos takiego przeżywac .. jak ci to nie przeszkadza to dobrze bo dla mnie to byłaby porażka totalna !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja bym się trochę bała bi
biseksualnego faceta w związku... nie dlatego, że mnie to brzydzi czy coś... tylko do końca chyba nie wiedziałabym, czy jest naprawdę BI (czyli kręcą go i babki i faceci), czy zupełnie, albo prawie zupełnie homo, a ze mną jest ze względów społeczno-towarzyskich powiedzmy, czyli żeby nie być dziwolągiem :(