Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilja23

oralny impotent

Polecane posty

Gość lilja23

Moj facet jest oralnym impotenem. generalnie nie dochodzi w zadnej sytuacji, w ktorej kobieta "przjmuje kontrole", typu seks oralny, pozycja na jezdzca itp. Kiedy to on jest na gorze, moze miec 3 orgazmy pod rzad...czy to ma podloze psychiczne? nie mowcie mi, ze cos jest ze mna nie tak, bo do slynnego loda przykladam sie jak malo kto, meskie punkty G znam na pamiec i na pewno nie robie tego "z obowiazku". naprawde lubie to robic. ale on nigdy nie doszedl. dlaczego?

Gość gość
Ma nawyki onanistyczne 🖐️. Potrzebuje mega motznej stymulacji i najlepiej jak sam sie stymuluje (ręką, albo poprzez pozycje, w ktorych sam nadaje tempo i głebokość ruchów.......... Jest szansa, że sie tego oduczy, jak przestanie sie masturbowac. Wspołczuje:(

Gość lilja23
O kuwa. i co ja mam teraz z nim zrobic? jak mu powiem wprost "musisz sie przestac masturbnowac bo ci nie staje" to tak sie zesteresuje ze juz mu nigdy nie stanie.......

niestety sa faceci ("chłopcy") . którzy już tak sobie do główek wbili ,że to "facet pieprzy" . ,że długo zajmuje im dojście do tego iż inne pozycje i propozycje są równie lub bardziej przyjemne . wiem o czym mówie :(. współczucia🌼