Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyyyggty66

CZY BOLAŁO ALBO KŁUŁO WAS KIEDYŚ SERCE?????

Polecane posty

Gość tyyyggty66

bo mnie pokluwa troche czasami mam skolioze ale chyba od tego serce nie boli.

Gość Juhutka
ohh mnie tez !! tak dziwnie kuje jakby sciska :O ale to rzadko

Gość DO LEKARZAAAA
TO WYMAGA SZPITALA

Gość ja tak mam całe życie
to jest zupełnie normalne. jeżeli boli cię tam, gdzie jest serce, to nie jest to serce. idź do kardiologa, żeby się upewnić, ale jak nie masz inych objawów, jesteś szczupła, nie masz nadciśnienia, to na 99,9% sa to zwykłe nerwobóle, które ma każdy🖐️

Gość Juhutka
Gdy z lewej strony klatki piersiowej poczujesz ostry ból, myślisz: "niedobrze, to serce". Ale zwykle tak nie jest, bo wbrew obiegowym opiniom jest ono trochę inaczej położone! Co więc boli i niepokoi?

Gość blejhhheheeeeeeeee
nerwóbule w sercu ?co ty jej piszesz kretynko?serce jak boli to może być zawał nawet

Gość blejhhheheeeeeeeee
przecież serce jest z lewej strony kretynki niedouczone.......................................

Gość Juhutka
Przeziębienie Uszkodzone nerwy Stres Łakomstwo A może to przepuklina? Ból (choć częściej jest to pieczenie) w okolicy serca mogą odczuwać osoby cierpiące na schorzenia układu pokarmowego, np. przepuklinę

Gość Juhutka
Kto kretynko nieduczona powiedzil ze z prawej ;/

Gość blejhhheheeeeeeeee
nikt nie powiedzial ale ty powiedzialas ze z lewej sie serce nie znajduje.

Gość tak tak wyzywajcie się
:O Co za kretynki. Idź do lekarza,jak cię w liceum nie nauczyli, gdzie jest serce i co to w ogóle jest:O Żal. Zawał:D na pewno, powodzenia:D idź opowiedz o tym lekarzowi, to cię wyśmieje🖐️

smiac mi sie chce z niektorych wypowiedzi;) a tak w ogule w sprawie bólu.... taki ból jest normalny w wieku dojrzewania, w stresie...sa takie jedne tabletki ale chyba je lekarz przepisuje... dosc tanie... jezeli sie neipokoisz to idz do lekarza i niech ci udzieli fachowej rady... pozdrawiam

a tak jeszce jedno... jezeli masz skolioze to bardziej mozliwe ze cie krekoslup bedzie bolal po wiekszym wysilku(ból nieznośny, i trudno sie go pozbyc)

Gość maaajeczka.
prawdziwy kretynizm. nikt tu nie powiedzial, ze serce nie znajduje sie po lewej stronie. wiec po co sie tak rzuczasz od razu? jezeli masz problem ze wzrokiem, albo po prostu jestes analfabetka i kiepsko ci idzie czytanie to sie nie wtracaj. a co do tematu to faktycznie to moze byc nerwobol miedzyzebrowy. boli najbardziej kiedy siedzisz zgarbiona, lub robisz gleboki wdech, ale czasem tez bez przyczyny. musialas sie sporo stresowac ostatnio. ;) faktycznie, bardzo duzo osob to ma. lykaj magnez, mi to lekarz polecil, naprawde pomaga!

Gość no mnie boli
to chyba od stresu a mam 16 lat czasami mnie tak pokuje z 5 s

Gość Potwór z Loch Ness
Na skurcze komorowe to Ty jesteś jeszcze za młoda..... Chociaż ??Kto wie......

Gość Matrona Zofia
ja tak mam już jakieś 12 lat. Byłam u lekarza i mówił, że to nic takiego i tak sie robi czasami, jednym częściej innym rzadziej

Gość a ja mam 30 lat i boli mnie
w środku klatki piersiowej, takie duszące, ściskające bóle. nie są silne, bardziej mam wrażenie jakby mi coś tam uciskało. taki ból pojawia się prawie zawsze, gdy kładę się na boku. kiedy leżę na plecach nie odczuwam tych dolegliwości.

Gość jaaaaaaaaaaa teżżżż tak
mam, kłucie, ból przy głębokim wdechu, bardzo szybkie bicie kilku sekundowe. też byłam u lekarza - to na TLE NERWOWYM, więc zupełnie normalne. jeśli masz b. często + inne objawy, może to też być nerwica. ogólnie, nie ma się czym martwić.

Gość przyszla lekarkaaaaaa
to może być zapalenie nerwu żebrowego. sprobuj ucisnąć to miejsce, gdy boli. jak zaboli bardziej - to to. pogadaj z internistą, to się łatwo leczy. moze to tez byc od kregoslupa. prostuj plecy;)