Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sloneczko dla ciebie*

trądzik...

Polecane posty

mam problem z cerą bo wyskakują mi takie wielkie bolące pryszcze... robi sie taka wielka gulka i boli:( nie wiem już czym to zwalczać:( nie znacie jakiegoś sposobu na te syfy?

Gość upupup

Ja nie wiedziałam jak walczyc z trądzikiem do poki nie kupiłam w aptece maseczki z glinki zielonej, tak to sie nazywa. Kosztuje około 5-6 zł starsza na raz, ja co prawda uzywam na dwa razy, dziele na pół, ale efekty są niesamowite, nastepnego dnia jest juz sto razy lepiej. A dowiedziąłam sie o tej maseczce od dermatologa. Zdecydowanie polecam.

Gość polecam szczerze
Brevoxyl :)

Gość lattema
radze udac sie do demratologa i on zdecyduje co Ci przepisac, bo moze zwykle masci nie pomoga, ani maseczki tylko antybiotyk jak w moim przypadku, a tez mialam takie bolace gulki na brodzie.

bylam u dermatologó nawet chodzilam na akupunkture wszystko to pomagalo ale tylko jak bralam leki... niechce antybiotyków juz wiecej bo pomagają tylko kiedy je biore a gdzy je odstawie to wszystko wraca a przeciez tak dlugo ich nie mozna brac...

Gość krishna
polecam aknemycin plus mnie bardzo pomogl mialam takie same wielkie gule jak Ty, tylko ze on jest na recepte

Gość krishna
dodam ze walczylam z tym 6 lat i wreszczie to mi pomoglo i nawet jak juz odstawilam to (to bylo 3 miesiace temu) i zuzylam cala buteleczke to juz mi nic nie wychodzi.

Gość Glupie laski
Na kazdego dziala cos innego, najgorsza jest chemia i antybiotyki. Takie cos to jak samobojstwo wiec darujcie sobie "dobre rady" i "idz do dermatologa". Derm moze czesto pogorszyc sprawe bo oni gowno wiedza o tym co robia, a przepisuja antybiotyki przypadkiem na "moze zadziala" .

Gość vdgdg
mi np. aknemycin plus nie pomogl w ogóle... nic mi nie pomaga... :( :( :(

no wlasnie ja juz niechce zadnych antybiotyków bo wiem ze pomagaja mi tylko w czasie brania ich a potem wszystko wraca:( mam tez duzo zaskórniaków i zastanawialam sie nad maseczką rozpulchniającą ale boje sie ze po niej wylezie mi jeszcze wiecej syfów:( juz niewiem co ma robic mam dosyc tych pryszczy;(

Gość upupup