Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katti_21

czy to nie głupie????

Polecane posty

mam problem wiem że okropnie głupi.. jestem z chłopakiem od niedawna i mieszkamy kilka km od siebie nie zawsze on ma możliwość przyjechania do mnie, dlatego ja praktycznie zawsze do niego przyjeżdżam.. nie wiem wlasnie czy dobrze robie.. może powinnam zrobić w ten sposób żeby to on zaczął bardziej starać się o mnie.. dziś też mam do niego jechać i już sama nie wiem czy to dobry pomysł:(

Gość to go zapros do siebie
faktycznie glupie

Gość werda
zasygnalizuj mu spotkanie w kawiarni gdzieś po drodze, w podobnej odległości między Waszymi miejscowościami. zobaczysz, jak zareaguje.

Gość kregosłup wola o pomoc
ja mieszkam blisko chlopaka bardzo blisko a jednak wole przychodzic do niego ma leprze warunki wlasny pokoj a ja dziele swoj z rodzenstwemi nie uwazam ze sie malo o mnie stara...

Gość hhhhhmmmmmmm.......
niech sie trochę wysili leń patentowy ma taką samą drogę jak ty

Gość jest ciepło wieć wybierajcie
się na łono przyrody. ;) po co w taki piękny dzień siedzieć w chałupie?

nie ma samochodu.. ale to nie o to chodzi bo to nie najważniejsze.. jego wymówką jest szkoła praca brak czasu chociaż to głupie bo ja również pracuje i się uczę.. ja jestem do tego skora żeby teraz wsiąść w pociąg i do niego przyjechać.. nawet na te parę godzinek. to nie chodzi o to że mi źle u niego tylko o to że ja ciągle muszę zabiegać o nasze spotkania:( napisałam mu właśnie że przyjadę ale właśnie chyba stwierdziłam że to głupi pomysł...:(

Gość fdsadfgdssaaff
faktycznie glupia jestes i jeszcze pewnie dupy mu dajesz. powodzenia 🖐️

Gość jest ciepło wieć wybierajcie
jeśli chodzi tylko o czas to jak będzie chciał się z tobą spotkać to go znajdzie. poinformuj go o tym i następnym razem niech on przyjedzie.

Gość a dlaczego niby glupi
porozmawiaj z nim o tym a nie walilsz tu na forum smety.

Gość fdsadfgdssaaff
i jeszcze gosciu nie ma samochodu, to ile ona ma lat? facet bez auta jest nic niewarty, a juz na pewno nie ejst warty tego, zeby jezdzic do niego bo wielkia zasrany pan (bez auta :D) tak chce.

Gość tak szczerze
koles wygodny jest...a na weekend tez pracuje i sie uczy?

Gość leń jest i tyle

oooo masz racje, ze jestes wkurzona,,, ja bym nie pojechała dziś bo jesteś np zmęczona... wybacz ale kilka km to żadna odległość - to do innej dzielnicy w wiekszym miescie

Gość oasdfghjklwertyuio
mogło się zdazyc kilka razy ze cos mu wypadlo i nie ma jak do ciebie przyjechac i ty pojechalas do niego a z tego co piszesz to jest notoryczne... Wiesz on jest wygodny jak jasna cholera wypioł sie i ma to gdzies aby głowic sie jak sie dostac do ciebie mimo ze nie posiada samochodu jest mnustwo mozliwosci wystarczy tylko pomyslec... koles jest zadowolony i cwany siedzi na du**ie w domu i czeka jak laska sama sobie poradzi i jeszcze se pomizia bez bez wysiłku i cieszy sie ze ma z dostawa do domu !!!! EEe laska a ty głupia jesteś i tyle !!!

Gość mmmiiijjjjjjjkkkkk
ojjj głupie głupie

Masz rację to nieszczególny pomysł, bo wychodzi na to, że tobie na was zalezy, a mu ............... niekoniecznie, więc proponuje więcej wyczucia i niech on przejmie inicjatywę Jak bedzie mu zalezec na tobie to nie bój się na pewno znajdzie czas na spotkanie z tobą, jak nie ... to trudno To również musisz brac pod uwage, ale taki związek \"na siłę\" i tak nie ma szansy przetrwania, powodzenia

hm.. ku twojemu pewnie zdziwieniu.. nie nie daje d..y ( fdsadfgdssaaff). W weekendy on się uczy a w tygodniu pracuje , podobnie jak i ja.. a to że nie ma samochodu to też nie ważne nie jestem materialistką. A te kilka km to 100km..:( rozmawiałam z nim wielokrotnie na ten temat, on chce do mnie przyjechać i przyjedzie tyle że ja potrzebuje częściej go widywać.. ale macie racje nie powinnam tak robić bo rzeczywiście wejdzie mu to w krew.. dzięki bardzo za pomoc pozdrawiam cieplutko