Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie pomozcie prosze

czy ginekolog moze powiedziec rodzicom o wspolzyciu nieplenoletniej corki??

Polecane posty

mama mnei zapisala do gina i boje sie ze jeslis ie przyznam do wspolzycia mam 17lat to moze lekarz powiedziec mamie czy obowiazuje go tajemnica napiszice mi

Gość ssssssssssssssssssssss
Zależy... raczej powie. Chyba ze sama do niego pójdziesz.

Gość takie
Obowiązuje go tajemnica, nie ma prawa powiedzieć, możesz mu o tym przypomnieć jak będziesz w gabinecie

Gość lulula
Nie powinien powiedzieć, nawet jeśli jesteś nieletnia. To sprawa między tobą a nim. Moja przyjaciółka chodziła do lekarza z mamą, w wieku 16 lat miała ten sam problem, lekarka nic nie powiedziała, chociaż b. dobrze znała jej mamę. Podobnie jeśli chodzi o inne sprawy - mnie kiedyś internista powiedział, żebym się przyznała, czy palę, a zaraz potem dodał "mama się nie dowie", miałam 17 lat :) Chyba, że trafisz na jakąś wyjątkową świnię, czego nie życzę.

Gość lulula
Aha dodam, że mama koleżanki wtedy nic o tym nie wiedziała :)

dzieki bo matka by mnie zabila jakby sie dowiedzaila

mysle tez zeby powiedziec ze blone przebilam tapomnem ale juz sama nie wiem czy powiedziec prawde

Gość dddddvvv
Nawyraźniej dawanie tejże źle wpływa na twoje władze poznawcze i jak masz dostawać tak żałosnych schiz to naprawdę dziecko, dorośnij trochę wcześniej.

Gość Potwór z Loch Ness
No żesz w mordę!! Aby pójść z kimś do łóżka-to na tyle byłaś dorosła,prawda??? Więc teraz TEŻ zachowuj się jak DOROSŁA !!

Gość poza tym 17 lat to juz
nie taki mały wiek wiec nie przesadzaj zaraz osiemnastka na karku w ciąży nie jestes wiec o co chodzi tylko się zabezpieczaj lekarz nie powinien nic mowic bo obowiazuje go tajemnica

jak wejdzeiesz do gabinetu sama bo chyba powinnas sama:P to nie powinna mama sie niczego dowiedziec, lekarza obowiazuje tajemnica...no chyba ze trafisz na jakas swinie,ale mam nadzieje ze nie! Poprzedniczka ma racje, masz juz 17lat i chyba mozesz sie kochac z facetem:)Ale rozumiem Cie ja tez jak bylam w tym wieku to nie chcialam zeby mama sie dowiedziala bo ona to wogole nie potrafi niczego zrozumiec:(teraz mam 22lata i nadal nieczego jej nie mowie na temat mojego zwiazku ona tez nie pyta...tylko pewnie szpera w rzeczach jak wychodze....mam nadzieje ze w mom życiu sie jakos ulozy i sie niedlugo wyprowadze:)))

dzieki wkurza mnie ze to male miastczeko i szybko sie roznosi nawet wizyta u ginekolga a nie chce zeby moja mama o tym sie dowiedzaila bo chodzi do tego samego gina

Gość Jesteś chroniona tajemnicą
Ale ja by sam się wkurzyła gdyby moja córka w tak młodym wieku to robiła!kiedy będziesz w prawdziwym związku będziesz miała obrzydzenie do tych spraw!!!nie szanujesz się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość onaksos
ja tez mieszkam w malym miasteczku i dlatego jezdze do gina 20km dalej i mam luz

14letnie dziewczyny to robia ja mam 17 i szanuje sie ;/

Gość onaksos
oj nie zwracaj uwagi na "ta" kobiete ,17lat to juz nie tak malo.

Gość jak to zrobic
16-17 lat to idelany wiek zeby zaczac, oczywiscie wszyctko jest dla ludzi treba to tylko robic z glowa, lekarz nie ma prawa powiedziec nikomu nawet twojej mamie coi i jak, obowiazuje go tajemnica, jesli jej nie dopelni zloz skarge na lekarza i najlpiej uswiadom go odrazu na poczatku wizyty ze nie zycZysz sobie mamy w gabinecie i przypomnij o tajemnicy. i jak uprawiasz seks ze stalym partnerem to wez pigulki od gina odrazu

Gość o muj borze
Wez sie nie porownuj do tych14.. Jak 14 to robia to zapewne skoncza na ulicy. 17 to nie tak znowu zle ale dorosnac trzeba. Matka i tak sie kiedys dowie.

nie lubie takich tekstow ze od razu to nieszanowanie wiec mam sie nie bac ze powie bo inaczej mialabym przechlapane moze sie jej zapytam czy obowiazuje ja tajemnica lekarska bo nie chce zeby pozniej moja mama sie dowiedzaila bo ona mysli ze ja jestem grzeczna i wogole;/

Gość onaksos
dokladnie pigulki to najlepsze rozwiazanie

tak matka sie kiedys dowie ale narazie nie chce ;/ zreszta bylaby w szoku

a co do tabletek to nie wem czy to dobre rozwiazanie w tym wieku

Gość jak to zrobic
wiesz rodzice musza byc swiadomi ze masz kogos i ze pewnie z nim cos robisz... lekarz na 100% nie powie jej nic, pozatym po co ona ma isc z toba, idz sama masz 17 lat, potrafisz sama przejsc przez ulice.i popros gina o pigulki anty i wtedy nie bedzie tez zadnych obaw przed ciaza i bedziesz mogla sie sexic do woli :) a pozatym sex to zdrowie :> i dobre cwiczenie :)

Gość o muj borze
hah jakie dobre rady..16 to "idealny wiek" co za brednie, to moze kazda 16 powinna sie rypac z kimkolwiek bo ma 16 a to "dobry wiek"?! Jesli juz sie z kims jest to sie kocha* (a pieprzy bez sensu), i 17, 18, 19, czy nawet 20, kazdy moment jest dobry jesli kobieta jest swiadoma tego co robi, chce i to jest jej przemyslana dojrzala decyzja.

Gość onaksos
powiedz prosto z mostu lekarzowi ze nie chcesz zeby matka wiedziala tym i wez recepte na pigulki to nie predko sie dowie bo w ciaze nie zajdziesz .

tak ale po pogulkach mozna sie roztyc albo zle beda wplywac na hormony sama nie wiem zobacze co gin powie jasne ze pojde sama tylko moja matka tez chodzi do tego gin

Gość jak to zrobic
ja zaczelam w wieku 17 lat brac tabletki bralam bez przerwy 5 lat mam 2 zdrowch dzieci i zadnych problemow. tabletki sa dla kobiet powyzej 16 roku zycia wiec spokojnie juz mozesz, pozatym masz 100% pewnosci ze ciazy nie bedzie jesli bedziesz je brac wtedy kiedy trzeba :)

Gość o muj borze
Wystarczy ze bedzie sie kochac z tym panem w gumkach, pigulki nie sa konieczne, ona jest jeszcze bardzo mloda.

Gość onaksos
no tak przytyjesz :/ lepiej w ciaze zajsc nie? myslalam ze jestes madrzejsza ,ja biore tabletki i jakos nie przytylam nawet kg

Gość jak to zrobic
hah gumka to guumka, ilez ja zanam wpadek , i ilez razy zostalam ciocia z zaskoczenia po gumkach :>