Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO ZROBIĆ

ODEJŚĆ czy zostać???

Polecane posty

Gość CO ZROBIĆ

Z moim obecnym partnerem jestem prawie 7 lat. Około 1,5 roku temu rozstaliśmy się, kompletnie się nam nie układało. Rozstanie trwało około 2 miesięcy i w tym czasie spotykałam się z kimś.Po tym czasie mój eks zaczął za mną biegać, płakać błagać abym wróciła no i tak też sie stało, dałam mu kolejną szansę.Niedługo po tym okazało się że jestem w ciąży z facetem z którym spotykałam się przed powrotem do mojego eks.Powiedziałam mu o tym ale stwierdził że chce wychowywac moje dziecko.W czasie ciąży różnie bywało ale generalnie ok, był przy mnie w szpitalu do tej pory zajmuje się małym.Biologiczny ojciec wiedział o ciąży ale wiedział że chce sobie ułożyć życie po swojemu, więc kilka telefonów i po krzyku, dodam że chciał mieć dziecko ale powiedział że gdybym zabroniła mu spotkań z małym to przecież nie włąmie sie do domu i łzy poleciały mu po policzku.Mija pół roku a ja codzień o tym myśle. Mój partner owszem jest za małym ale nasze stosunki nie sa najlepsze do tego jego fascynacja swoją eks, która sie wtrąca do nasi mnie ocenia. Czy powinnam odnowic kontakt z biologicznym ojcem i pozwolić na kontakt z dzieckiem? odejsc od obecnego? prosze o pprzemyślane rady

Gość a może tak
zrób se dziecko z tym co teraz jesteś i jeden bedzie miał swoje dziecko i drugi też i bedziecie szczęsliwą rodzinką zamieszkacie w 5 sielanka