Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całe zycie bez faceta

Niepotrzebny mi facet!

Polecane posty

Mam 35 lat i nigdy nie miałam faceta, bo po prostu go nie potrzebuje. Mam wielu znajomych, wiele zainteresowan i pasji i facet mi do szczescia nie jest potrzebny. Nigdy tez nei uprawialam seksu bo zaden facet nie spodobal mi sie na tyle zebym miala ochote isc z nim do lozka. Co do posiadania dzieci to ja dzieci po prostu nie lubie, nie mam instynktu macierzynskiego, nigdy nie chcialam i nie chce miec dzieci. Czy sa tu kobiety takie jak ja, szczesliwe i nie samotne, choc nie bedace w zwiazku i nie pragnace go? Zaraz odezwa sie glosy ze na pewno w glebi serca marze o drugiej polowce itp. Ale ja naprawde jestem szczesliwa, i jest mi dobrze tak jak jest. Nie chce nic zmieniac, tym bardziej ze zaden facet jak do tej pory nie spodobal mi sie na tyle zebym chciala z nim cos zaczac budowac. I zeby bylo jasne-lesbijka nei jestem :) Pozdrawiam wszystkie wolne i szczesliwe

Gość bdgdgd
Kiedyś trafiłam na wypowiedzi jak twoja... na forum dla tzw "aseksualnych". Może idź tam.

Gość zona meza na delegacji
mam 35 lat miałam faceta, bo po prostu go nie potrzebuje Nigdy nie uprawialam seksu To mówi samo za siebie - masz najeebane w głowie

Gość Xena z Polski
Oj to z Toba jest coś nie tak:O

Jestem Twoją fanką:D Zazdroszczę:D Braku seksu też, jak się już zacznie to potem ciężko opanować ciśnienie... A to rodzi problemy... A z problemami nieodłącznie związani są faceci :P

Ze mna jest cos nei tak? Dlatego ze nie chce miec faceta? A czy kazdy musi pragnac tego samego? Polaczki uwielbiaja krytykowac i oceniac innych, cale szczescie ze mieszkam w UK, tutaj ludzie sa normalni. zlaozylam tam podobne forum- i wypowiedzi byly zupelnie inne niz tu. A tu zaraz chamstwo, obrazanie, brak tolerancji ze ktos nic marzy o modelowym zyciu ale o innym, w wlasnym.

Gość no i git...
twoje zycie i ja np nie mam z tym problemu :D